MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu kim oldu, ödülü kim aldı? MasterChef finalinde kim kazandı, birinci kim oldu?

MasterChef Türkiye 2021 sezonun şampiyonu belli oldu. Yayınlandğı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen MasterChef Türkiye 2021'in finalinde Hasan ve Eren şampiyonluk için yarıştı. Peki TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef finalinde kim kazandı, 2021 şampiyon kim oldu, birinci kim oldu, Hasan mı, Eren mi?

MasterChef Türkiye 2021 şampiyonun belirlendiği 14 Ocak'ta nefesler tutuldu. TV8 ekranlarının büyük heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef'in finalinde Hasan ve Eren son hünerlerini gösterdiler. Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna'nın verdiği puanlarla yılın şampiyonu birincisi belli oldu. İnternet aramalarında "TV8 MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu kim oldu? MasterChef'te kim birinci oldu Hasan mı, Eren mi?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

MASTERCHEF 2021 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Aylar süren mücadele sonunda sevilen yarışma MasterChef'te finalin ismi açıklandı.

MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu.

MasterChef 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı kimdir, kaç yaşında? MasterChef Türkiye 2021 kazananı Eren Kaşıkçı aslen nereli?

MASTERCHEF TÜRKİYE 2021 İKİNCİSİ KİM OLDU?

İlgiyle izlenen yemek programı MasterChef finalinde ikinciliği Hasan Biltekin elde etmiş oldu.

MasterChef Hasan aslen nereli, kaç yaşında, Instagram hesabı var mı? Hasan Biltekin kimdir, MasterChef'te şampiyon mu oldu, elendi mi?

MASTERCHEF'TE KİM KAÇ PUAN ALDI?

MasterChef Türkiye'de final turu iki bölümde yapıldı. İlk gün üç oyun oynandı ve bu oyunlar sonrasında Eren 65, Hasan 59 puan topladı. Bu akşam, 14 Ocak Cuma bölümünde ilk iki oyunda üçer yemekten oluşan menü yapıldı. İlk oyunda Türk mutfağı, ikinci oyunda uluslararası mutfak uyarlaması yapıldı.

İlk oyunda yapılan yemeklerin değerlendirmesi yapan şeflerin verdiği puanlar ile aradaki fark ikiye indi. Bu oyunda Hasan 23, Eren 19 puan aldı.

İkinci oyunda uluslararası mutfak menüsünde ise Hasan 21, Eren 24 puan aldı. Bu sonuca göre Eren, Hasan ile aradaki farka beşe çıkardı.

Son oyuna Eren 108, Hasan 103 puanla girdi. Canlı yayında ise yarışmacıların imza tabağı hazırlaması istendi. Bu sezonun son yemeği için Hasan 24 puan alırken Eren 26 puan aldı. Buna göre Eren 134, Hasan 127 puana yükseldi. Böylece MasterChef Türkiye 2021 şampiyon Eren Kaşıkçı oldu.

ŞAMPİYONLUK ÖDÜLÜ NE?

MasterChef Türkiye'de bu sezon şampiyon olan yarışmacı, son model bir otomobil sahibi olacak.