MasterChef'te kim kazandı, dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye yarışma programı 18 Kasım tarihli son bölümde oynanan dokonulmazlık oyunu sonrası haftanın eleme adayları açıklandı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Peki MasterChef'te kim kazandı, dokunulmazlığı kim aldı? 18 Kasım tarihli eleme adayları kimler oldu?

MasterChef yarışma programı TV8 ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. Heyecan ve gerilim dolu sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yarışma programı MasterChef Türkiye'de haftanın eleme adayları belli oldu. Oynanan dokunulmazlık oyununda yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Peki MasterChef'te kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

Mavi takım ve Kırmızı takım, üçüncü dokunulmazlık oyununda Sakarya'da karşılaştı. 18 Kasım Perşembe akşamı ekrana gelecek 116. bölümde yörenin yemekleri yapıldı. Konukların vereceği oylar ise kazanan takımı belirledi. Kaybeden takım, iki eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALACAK?

Sakarya'da oynanan 3. dokunulmazlık oyununda sekiz konuk için beş yöresel yemek yapıldı. Konukların verdiği oyların sayımı sırasında heyecan dorukta idi. Kırmızı takımın iyi başladığı, Mavi takımın geriden gelerek yetiştiği ve öne geçtiği oyunda kazananı tatlıda verilen oylar belirledi. Genel skorda Kırmızı takım 22-18 skorla dokunulmazlık oyununu kazanan taraf oldu.

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, bir kez daha bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Oyunda değerlendirme ürünleri ile yaratıcı bir yemek yapılması istendi. Süre sonunda tadım yapan şefler, en iyi tabağı yapan Eren'in bireysel dokunulmazlığı kazandığı açıkladı.

MASTERHCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Eleme potasına giden ilk isim Azize, ikinci aday ise Pelin oldu. Üçüncü eleme adayı Tahsin, dördüncü aday ise Sergen seçildi.

Bu akşam yapılacak üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanan takım, haftayı da 2-1 galip bitirecek. Kaybeden takım ise önce bireysel dokunulmazlık oyunu oynayacak. Dokunulmazlığı kazanan beşinci eleme adayını belirleyecek. Konseydeki oylama ise altıncı eleme adayını belirleyecek.

5. VE 6. ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de dün akşam son bireysel dokunulmazlığı kazanan Eren, potaya gönderdiği Safanur, haftanın beşinci eleme adayı oldu. Oylamada ise Hasan ve Burcu için oylar kullanıldı. Adı daha çok yazılan Hasan, haftanın altıncı eleme adayı oldu.