MasterChef Türkiye'de kim kazandı, elenen isim kim oldu? MasterChef'te kim elendi kim gitti?

MasterChef Türkiye'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef 21 Kasım tarihli son bölümünde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Kritik haftalara girilen ana ürün olarak verilen yemeği en iyi yapan elenmekten kıl payı kurtulurken haftanın elenen ismi jüri üyeleri tarafından açıklandı.

MasterChef'te 21 Kasım yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Eleme gecesinde bu haftanın eleme adayları arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. TV8 ekranların sevilen yarışma programı MasterChef'te haftanın elenen ismi belli oldu. Peki MasterChef'te kim elendi kim gitti? Haftanın elenen ismi Somer şef açıkladı...

MASTERCHEF'TE BU HAFTA KİM ELENDİ?

MasterChef yeni bölümü ile 21 Kasım Pazar akşamı ekrana geldi. Eleme adayları arasında bir isim MasterChef hayaline veda etti. Jüri üyelerinden Somer şef haftanın elenen ismi açıkladı.

Eleme turunun ikinci etabına kalan Azize, Safanur ve Pelin ile birlikte şefler yeni bir eleme etabı düzenledi. Mehmet Şef'in özel tarifi olan Creme Fontana'yı en iyi şekilde yapmaya çalışan yarışmacılar mücadelede zorlu dakikalar yaşadı. Sürenin bitmesiyle birlikte yarışmacılar tabaklarını şeflere tattırdı. Şeflerin yaptığı tadımın ardından bu 3 kişi arasında en az başarılı tabağı yapan isim yarışmaya veda etti. Böylelikle MasterChef'te bu haftanın elenen ismi Azize oldu.

MASTERCHEF'TE BU HAFTA ELEME POTASINDA KİMLER VARDI?

Eleme potasına giden ilk isim Azize, ikinci aday ise Pelin oldu. Üçüncü eleme adayı Tahsin, dördüncü aday ise Sergen seçildi.

Safanur, haftanın beşinci eleme adayı oldu. Adı daha çok yazılan Hasan, haftanın altıncı eleme adayı oldu

1- Azize

2- Pelin

3- Tahsin

4- Sergen

5- Sefanur

6- Hasan

İŞTE HAFTANIN ELENEN İSMİ

1- Azize

MasterChef Azize kimdir, yarışmadan elendi mi? MasterChef Azize Polat kaç yaşında, nereli?