MasterChef Türkiye'de elenen isim kim, oldu? MasterChef'te kim elendi, kim gitti?

MasterChef 19 Aralık Pazar günü potaya giren 3 yarışmacı için büyük bir mücadele yaşandı. MasterChef'te jüri koltuğunda oturan Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun karşısına geçen yarışmacılar elenmemek için en iyi yemekleri yapmaya çalıştılar. Günün sonunda tadımı yapan jüri üyeleri tarafından haftanın elenen ismi açıklandı. Peki MasterChef'te kim elendi, eleme potasında kimler vardı?

MasterChef Türkiye'de on yedinci haftanın eleme gecesi 19 Aralık Pazar akşamı TV8'de ekrana geldi. Eleme potasına giren 3 yarışmacıdan biri MasterChef Türkiye 2021 sezonuna veda etti. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de bu hafta eleme potasına kim girdi, elenen isim kim oldu?

MasterChef Türkiye'de eleme potasına girenler 19 Aralık'ta elenmemek için kıyasıya yarıştılar. MasterChef'te elenmemek için jüri üyelerine hazırladıkalrı yemeklerle kazanmak için mücadele edenler arasından bir kişi yarışmaya veda etti.

MasterChef Türkiye'de bu haftanın elenen ismi jüri üyeleri tarafından açıklandı. 19 Aralık Pazar akşamı ekrana gelen MasterChef Türkiye 2021 son bölümünde bir yarışmacı daha hayallerine veda etmiş oldu. Elemeye kalan 3 isim arasında oynanan yarışmada kaybeden kişi merak ediliyor.

MASTERCHEF'TE BU HAFTA KİM ELENDİ? - 19 ARALIK 2021

MasterChef Türkiye'nin bu haftaki eleme potasında yer alan Araz elenen isim oldu.

MASTERCHEF'TE ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

1- Mert

2- Araz

3- Eren

MASTERCHEF ELEME GECESİ TANITIM GÖRÜNTÜLERİ