MasterChef'te elenen isim belli oldu! 14 Kasım MasterChef Türkiye'de dün akşam kim elendi, kim gitti?

MasterChef'te büyük finale adım adım yaklaşırken 14 Kasım yeni bir eleme heyecanı yaşandı. TV8 ekranlarında büyük ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021'de bu hafta eleme potasına 6 isim yazıldı. On ikinci haftanın eleme adayları arasından bu hafta MasterChef'te son üçe kalan Burcu, Azize, Araz arasından kim elendi, kim gitti? 14 Kasım elemeye kimler kaldı? İşte elenen isim...

MasterChef Türkiye'de 14 Kasım Pazar günü elenen isim belli oldu. jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun karşısına çıkan eleme adayları elenmemek için büyük bir mücadeleye girdiler. Her yeni bölümü ile yeni bir heyecanın yaşandığı MasterChef'te kim elendi, eleme potasında kimler vardı? sorularına ilişkin detayları bu haberimizde derledik.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'de elenen isim birazdan açıklanacak. Eleme yarışmasına son 3'e kalan Araz, Burcu ve Azize arasında büyük bir mücadele yaşandı.

Finale doğru yaklaşan MasterChef'te bu hafta yine bir isim daha hayaline veda etti.

2021'in MasterChef'i olma hayali kuran yarışmacılar bu turda oldukça zorlandı. Yemeklerin tadımını yapan Danilo, Somer ve Mehmer Şef elenen ismi açıkladı.

14 Kasım 2021 tarihinde TV8'de ekrana gelen MasterChef Türkiye'de haftanın elenen ismi Azize oldu.

MASTERCHEF ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

1- Araz

2- Azize

3- Dilara

4- Pelin

5- Burcu

6- Sergen

MasterChef Türkiye'de bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kazanan Mavi takım oldu. Kaybeden Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Burcu, 1. eleme adayı olarak Araz'ı gösterdi. Oylamada ise adı en çok yazılan Azize, ikinci eleme adayı oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı takım oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Eren oldu. Onun potaya gönderdiği Dilara, üçüncü eleme adayı oldu. Oylamada ise potaya giden dördüncü eleme adayı Pelin oldu.

Bireysel dokunulmazlık oyununda üçüncü olan Burcu, haftanın beşinci eleme adayı oldu. Geriye Sergen kaldığı için direkt olarak potaya girmiş oldu.

14 Kasım tarihinde haftanın elenen ismi Azize oldu.

Azize Polat kimdir, MasterChef'te elendi mi? MasterChef Azize Polat aslen nereli, kaç yaşında