MasterChef'te ilk finalisti kim oldu? 11 Ocak 2022 MasterChef'te kim kazandı?

TV8 ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021'de final haftasının heyecanı tüm hızıyla sürüyor. MasterChef'te finale kısa bir süre kalırken son üçe kalan yarışmacılar için zorlu bir süreç başlıyor. İnternet aramalarında ''MasterChef'te ilk finalist kim oldu, kim kazandı?'' soruların yanıtları haberimizde.

MasterChef Türkiye'de finale yükselen Hasan, Tahsin ve Eren için zorlu bir süreç başlıyor. Şampiyon olmak için kıyasıya bir mücadeleye giren yarışmacılardan biri dün MasterChef'te ilk finalist olarak seçildi. Peki MasterChef'te ilk finalist kim oldu, kim kazandı?

MASTERCHEF İLK FİNALİST KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Aylarca süren yarışmanın ardından bugün MasterChef ilk finalisti belli oldu.

MasterChef 11 Ocak Salı akşamı oynanan oyunda en yüksek puanı alan Eren, MasterChef Türkiye 2021'in ilk finalisti oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2021 ŞAMPİYONU NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

MasterChef şampiyonu ise 14 Ocak Cuma günü canlı yapılacak yarışmadan sonra ortaya çıkacak.

İLK 3'E GİREN SON İSİM HASAN OLDU

10 Ocak 2022 akşamı MasterChef'te Hasan ve Sergen arasındaki yarışma büyük bir heyecana sahne oldu. İki aşamalı oyun sonrasında jüriden yüksek oy alan isim olan Hasan üçüncü finalist oldu. Sergen ise 4. olarak yarışmaya veda etti.

MASTERCHEF BÜYÜK FİNALİ NE ZAMAN?

MasterChef 2021'de Salı ve Çarşamba akşamı finalistler belirlenecek. Perşembe günü finalistler arasında ilk gün oyunları oynanacak. Cuma günü ise canlı yayında büyük final ekrana gelecek. İki finalist arasındaki mücadelede kazanan MasterChef Şampiyonu olacak.