MasterChef'te ilk 3'e kimler kaldı? MasterChef Türkiye'de kim kazandı, çeyrek finalde kimler var?

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef'te çeyrek finali kazanan 4 isim aradan bir isim daha yarışmaya veda ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen MasterChef Türkiye 2021 sezonunda sona doğru geliniyor. Yarışmada ilk üçe giren yarışmacı ile elenen isim belli oldu. Peki MasterChef'te ilk 3'e kimler kaldı, kim elendi?

MasterChef Türkiye 2021 sezonunda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Çeyrek finale yükselen Hasan, sergen, Eren ve Tahsin'ni 7 Ocak Cuma günü zorlu bir mücadele bekliyordu. Nefes kesen sahneleriyle ileyenleri ekrana kilitleyen yarışmada ilk üçe kalan isim ile elenen isim belli oldu. Peki MasterChef'te kim kazandı, kim elendi, ilk 3'e kimler girdi?

MASTERCHEF'TE İLK ÜÇE KİMLER KALDI?

MasterChef Türkiye'de ilk 3'e kalan isimler belli olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma akşamı MasterChef'te ilk 3'e kalan ilk isim zorlu mücadelelerin ardından Eren olmuştu. Bu akşam oynanan etaplar sonrasında ise Eren'in ardından en fazla puanı alarak MasterChef'te ilk 3'e kalmayı başaran isim Tahsin oldu.

Hasan ve Sergen arasında oynanacak son mücadele sonrasında ise MasterChef'te finalist olan 3. İsim belirlenecek ve finalist olamayan isim yarışmaya dördüncü olarak veda edecek

MASTERCHEF ÇEYREK FİNALİNDE KİMLER VAR?

MasterChef Türkiye'de son beşe kalan isimler arasında çeyrek final mücadelesi Pazartesi günü başladı. İlk gün, rakiplerinden daha fazla puan alan Sergen, ilk şef ceketini giyerek çeyrek finalist oldu. İkinci günde ise dört kişi arasından en başarılı olan isim Hasan idi ve ikinci çeyrek finalist oldu. Üçüncü günde üç yarışmacı arasındaki kıyasıya mücadelede kazanan Eren oldu ve adını çeyrek finale yazdırdı. Bu akşam ise iki yarışmacı arasında en az hata yapan, rakibine göre daha iyi yapan isim son çeyrek finalist Tahsin oldu.

Sergen

Hasan

Eren

Tahsin