Dün akşam MasterChef'te ikinci şef ceketi kim kazandı? 2022 MasterChef Türkiye'de finale kimler kaldı?

MasterChef Türkiye 2022 sezonunda şef önlüğü için yarışmalar devam ediyor. Finale kısa bir süre kala MasterChef Türkiye'de yarışmacılar finale adını yazdırma hayali ile son hünerlerini gösteriyorlar. Peki MasterChef'te ikinci şef ceketi kim kazandı, finale kimler kaldı?

2022 MasterChef Türkiye'de finale adım adım gidilirken şef ceketi heyecanı da başladı.27 Aralık Salı günü MasterChef Türkiye'de ikinci şef ceketi için kalan yarışmacılar arasında yine kıyasıya bir mücadele yaşandı. Peki MasterChef'te ikinci şef ceketi kim kazandı? Finalde kimler yarışacak?

Masterchef'in sonlarına doğru yaklaştığımız şu günlerde heyecan doruk yaptı. 5 erkek yarışmacının finale adını yazdırma hayali, emeklerine ve yemeklerine yansıyor. Fenomen yarışmada finale günlerde kala ise, eleme sistemi değişti.

HER GÜN BİR KİŞİ ÖNLÜK GİYECEK

Masterchef 2023'te 5 kişinin kalması ile birlikte yepyeni bir sisteme geçiş yapıldı. 26 Aralık itibariyle günün en başarılı ismi bir ceketi giyecek. En sonunda önlüğü alamayan isim ise yarışmaya veda edecek.

Yarışma iki tur halinde yapılacak. İlk turda ve ikinci turda toplamda elde edilen puanları değerlendirilecek. Puan sonucunda Metin, Kıvan, Burak Kaya, Görkem ve Ayaz'dan en başarılı olanı şef ceketini giyecek.

İLK ÖNLÜĞÜ KİM ALDI?

26 Aralık akşamı Masterchef'in yayınlanan bölümünde en yüksek puanı alarak ilk şef ceketi alan isim Metin oldu.

MASTERCHEF'TE İKİNCİ CEKETİ KİM ALDI?

MasterChef Türkiye 2022'nin şef ceketini kazanarak son 4'e kalan ikinci ismi Ayaz oldu.