2 Ocak Masterchef'te yarışmaya kim veda etti? Masterchef'te dün akşam kim elendi?

TV 8'in yarışma programı Masterchef'te dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Adım adım finale yaklaşan yarışmacılar arasında mücadele devam ediyor. Peki, Masterchef'te dün akşam kim elendi? 2 Ocak Masterchef'te yarışmaya kim veda etti?

2 Ocak Masterchef elenen isim merak edildi. TV 8'de yayınlanan yemek yarışmasında üç eleme adayı iki aşamadan oluşan turda farklı tabaklar çıkarmak için mücadele verdi. Peki, Masterchef'te dün akşam kim elendi? 2 Ocak Masterchef'te yarışmaya kim veda etti?

MASTERCHEF'TE DÜN AKŞAM KİM ELENDİ?

MasterChef'te son kez takım oyunları gerçekleşti. Haftanın sonunda üç isim potaya gitti. Hasan, Burcu ve Tahsin, pazar akşamı iki aşamalı eleme turunda ilk olarak kestane ile yaratıcı tabak çıkardı. Burcu 10 ile en düşük puanı aldı. İkinci aşamada da uskumru dolması yapıldı. İkinci yemeğin puanlamasında Tahsin 45 puanla potadan kurtulan ilk isim oldu. Burcu 27 puanda kaldı, Hasan ise 36 puanla ikinci oldu. Yarışmaya veda eden Burcu oldu.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Somer Şef yaptığı açıklamada, "Burcu 11 pota, 35 dokunulmazlık takım oyunlarında yemeği en çok kazanan yarışmacı, takım oyunlarında en çok yemek yapan yarışmacı. Herkes burada çok mücadele ediyor. Çok mücadelenin MasterChef'teki adı gerçekten Burcu. Yarışmamıza heyecan, inanılmaz bir seviye kattın." dedi.

Mehmet Şef ise "Vermiş olduğun mücadele, mertliğin, duruşun, aldığın başarılar şu anda 6'da gitmen senden hiçbir şey eksiltmez. Bu yıla damga vurmuş bir yarışmacısın. Mesleki olarak söyleyecek olursak sen işini kurmuş insansın. Seninle iyi ki tanıştık." açıklamasında bulundu.