MasterChef'te dördüncü eleme adayı kim oldu? 3 Aralık MasterChef'te kim kazandı, dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef Türkiye'de haftanın dördüncü eleme adayı 3 Aralık tarihinde belli oldu. Her akşam büyük bir izleyici kitlesi olan MasterChef Türkiye yeni bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitlerken, haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısında büyük bir mücadele veren MasterChef'te kim kazandı, dokunulmazlığı kim aldı, dördüncü eleme adayı kim oldu?

3 Aralık MasterChef Türkiye'de oynanan dördüncü dokunulmazlık oyununda nefes kesen bir mücadele yaşandı. TV8 ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye'de takım mücadelesi nefesleri kesti. Oynanan takım ve dokunulmazlık oyunu sonrası "MasterChef'te dördüncü eleme adayı kim oldu, kim kazandı, dokunulmazlığı kim aldı?" sorusunun yanıtı haberimizde.

MASTERCHEF'TE KİM KAZANDI, DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

TV8'de 3 Aralık Cumartesi günü ekrana gelen MasterChef Türkiye'de oynanan takım oyunu sonrası kaybeden takım arasından bireysel dokunulmazlığı oyunu oynandı.

Jürinin değerlendirmesi ardından kırmızı takımda oyunun en başarılı yemeği yapan Görkem, dokunulmazlığın sahibi oldu.

MASTERCHEF'TE DÖRDÜNCÜ ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te bu hafta ilk eleme adayı Burak Kaya, ikinci eleme adayı Tolga ve üçüncü eleme adayı ise GAMZE olmuştu. Dördüncü eleme adayı ise 3 Aralık Cumartesi günü belli olacak.

Bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın dördüncü eleme adayı Büşra'nın ismi söylendi.

1- Burak Kaya

2- Tolga

3- Gamze

4- Büşra