MasterChef'te eleme adayları kimler oldu? MasterChef'te potada kim var, bu hafta kim elenecek?

MasterChef Türkiye'de 2 Aralık Perşembe günü haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Ekranların büyük ilgiyle izlenen MasterChef'de Alanya'da oynanan son takım oyununda yöresel yemekler, özel konuklar için yapıdı. Konukların vereceği oylar ise dokunulmazlığı kazanan isim ve kazanan takıma göre son eleme adayı belirlendi. Peki MasterChef eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef Türkiye'de nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Beşinci haftanın son dokunulmazlık oyunu ile birlikte haftanın eleme adayları belirlendi. Alanya'da kozlarını paylaşan Mavi takım ve Kırmızı takım, konuklar için yöresel yemekler yaptı. Yemeklerin tadımı sonrasında verilen oylar ile 3. dokunulmazlık oyununu kazanan haftanın eleme adayları açıklandı. Peki MasterChef'te elemeye kimler kaldı, dokunulmazlığı kim kazandı?

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef'te dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyununda değerlendirme yemeği yapmaya çalıştı. Sıfır atık projesi kapsamında oyunlardan kalan ürünler ile yarışmacılardan yaratıcı bir yemek yapılması istendi. Yemeğin yapılması için verilen süre 40 dakika idi. Süre sonunda şefler, tadım yaptıkları yemeklerden en başarılı olan üç ismi açıkladı.

MASTERCHEF 2021'DE HAFTANIN ELEME ADAYLARI

MasterChef'te bu hafta ilk dokunulmazlığı Kırmızı takım kazandı. Mavi takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununda ise kazanan Hasan oldu. 1. eleme adayı olarak Hasan'ın seçtiği isim Tahsin idi. Sonrasında yapılan oylamada potaya giren ikinci isim Burcu oldu ve 2. eleme adayı da belirlendi.

İkinci dokunulmazlık oyununda kazanan yine Kırmızı takım oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu Mavi takım üç kişi oynadığı için konsey oylamasına gerek kalmadı. Dokunulmazlığı kazanan Sergen olurken Araz ve Hasan, direkt potaya girdi.

Bireysel dokunulmazlık oyununda öne çıkan yarışmacılar, Eren, Mert ve Dilara idi. Gecenin en iyi yemeğini yapıp dokunulmazlığı kazanan ise Dilara oldu. Dilara'nın potaya göndermeyi seçtiği Görkem ise haftanın beşinci eleme adayı oldu.

Haftanın son eleme adayı, Kırmızı takım yaptığı konsey ile belli oldu. Son dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takımın konseyinde sesler yükseldi ve ortam gerildi. Sert tartışmaların yaşandığı oylama sonucunda adı en çok yazılan Safanur, altıncı eleme adayı oldu.

1- Tahsin

2- Burcu

3- Araz

4- Hasan

5- Görkem

6- Safanur