MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? 17 Kasım MasterChef'te 3. eleme adayı kim oldu?

MasterChef 17 Kasım tarihli son bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışma sonrası dokunulmazlığı kazanan isim açıklanırken haftanın 3. eleme adayı belirlendi. Nefes kesen mücadelenin yaşandığı MasterChef Türkiye'de yarışmacılar eleme potasına girmemek için yaratıcı tabaklar yapmaya çalıştı. Peki 17 Kasım MasterChef'te 3. eleme adayı kim oldu? MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef Türkiye yarışma programında yeni bir dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Kırmızı ve mavi takım arasında kıyasıya bir mücadele yaşanırken potaya girmemek için en lezzetli ve güzel tabakları jürinin beğenisine sundular. Haftanın 3. eleme adayı, dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takımdan çıktı. Bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa giren yarışmacılar, kusursuz bir tabak çıkarmaya çalıştı. Peki MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? 17 Kasım MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiye 2021'de 13. haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu nefes kesen mücadelelere sahne oldu.

TV8'in çok sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu.

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te Mersin'de son dokunulmazlık oyunu oynandı. Beş çeşit yöresel yemek, sekiz misafire ikram edildi. Konukların yapılan yemeklere göre oylama yaptı. Kırk tane oyun kullanıldığı oyunda Mavi takım, 22'ye 18 skorla üçüncü dokunulmazlık oyununu kazandı. Böylece bu haftanın galibi 2-1 Mavi takım oldu.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA KİM KAZANDI?

MasterChef'te bireysel dokunulmazlık oyununda şefler, diyabet için farkındalık konseptiyle yemek yapmalarını istedi. Yarışmacılar, dört grupta verilen ürünler ile 40 dakika içinde yaratıcı bir yemek yapmaya çalıştı. Tadım sonrasında öne çıkan isimler, Dilara, Görkem, Mert oldu.

MASTERCHEF ELEMEYE KİMLER KALDI?

MasterChef 2021'de on üçüncü haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden Mavi takım, önce bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlığı kazanan Eren, Azize'yi potaya gönderdi ve ilk eleme adayı belli oldu. Sonrasında konseyde yapılacak oylamada Pelin ve Safanur, aynı sayıda isimleri yazılınca potaya girecek ismi belirlemek kaptan Eren'e kaldı. Eren'in ikinci eleme adayı olarak tercihi Pelin'den yana oldu.

MASTERCHEF'TE 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Verilen ürünler ile gecenin en lezzetli yemeğini yapan Dilara oldu ve bireysel dokunulmazlığı kazandı. Dilara'nın eleme potasına gönderdiği Tahsin, haftanın üçüncü eleme adayı oldu.

1- Azize

2- Pelin

3 - Tahsin