MasterChef Türkiye'de 3. şef önlüğü kim aldı? MasterChef'te kim kazandı üçüncü çeyrek finalist kim oldu?

MasterChef'te nefes kesen yeni bir mücadele daha yaşanıyor. TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de çeyrek final mücadelesi kaldığı yerden devam ediyor. Yarışmada son üçe kalan Tahsin, Dilara ve Eren, artık takım oyununun olmadığı yarışmada bireysel olarak tezgah başına geçti. Peki MasterChef Türkiye'de 3. şef önlüğü kim aldı? MasterChef'te kim kazandı üçüncü çeyrek finalist kim oldu?

MasterChef Türkiye'de çeyrek finale yükselen Sergen ve Hasan'ın ardından bugün üçüncü isim belirlenecek. Jüri üyeleri Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun karşısına çıkacak olan son 3 yarışmacı MasterChef'de çeyrek finale yükselebilmek için mücadele edecek. Yarışma programını yakından takip eden izleyiciler şimdiden "5 Ocak MasterChef Türkiye'de 3. şef önlüğü kim giydi, üçüncü çeyrek finalist kim oldu?" sorularına yanıt aramaya başladı.

Ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliklerini yaptığı MasterChef Türkiye'de büyük finale kadar yarışmacılar artık bireysel olarak mücadele edecek.

Çeyrek finale geçecek ismi belirlemek için yarışmacıların oynadığı ilk oyun, şef tabağı idi. Günün konuk şefi Ömür Akkor, çok özel üç yemek tarifi ile yarışmacıların karşısına çıktı. Kaymaklı kavurmalı bulgur pilavı, közlenmiş biberli sirkeli salata, kavuk unu helvası için yarışmacılara bir saat süre verildi. Yarışmacıların, yemekleri istenildiği şekilde hazırlama mücadelesi nefes kesiciydi. Sürenin bitiminde şefler tadım yaparak yarışmacıları on üzerinden değerlendirdi. İlk oyun sonunda Eren 30, Dilara 24, Tahsin 20 puan aldı.

5 OCAK MASTERCHEF'TE 3. ÇEYREK FİNALİST KİM OLDU?

MasterChef'te çeyrek finale çıkanı belirlemek için iki oyun oynandı. İlk oyunda konuk şef Ömür Akkor'un yemekleri vardı. İkinci oyun ise ana ürün yedi çeşit olan yaratıcılık oyunu idi. İki oyun sonunda verilen puanlar sonucunda Eren 48 puanla birinci oldu. Böylece üçüncü çeyrek finalist Eren oldu.

MASTERCHEF'TE ŞEF CEKETİNİ KİM GİYDİ?

İki turda yaratıcılık oyunu için yarışmacılara yedi farklı süt verildi. Badem sütü, inek sütü, keçi sütü, fındık sütü, soya sütü, manda sütü, Hindistan cevizi sütü verilen ürünler idi. Bu süt ürünleri kullanılarak yaratıcı yemek yapılmaya çalışıldı. Üç yarışmacının zorlu mücadelesi sonunda şefler puanlarını verdi. Bu oyunda Tahsin, 25 puan alarak rakipleri ile farkı kapattı.

Tahsin: Somer Şef 9 + Danilo Şef 9 + Mehmet Şef 7 = 45

Dilara: Somer Şef 6 + Danilo Şef 7 + Mehmet Şef 6 = 43

Eren: Somer Şef 6 + Danilo Şef 6 + Mehmet Şef 6 = 48

MasterChef'te 2. şef önlüğü kim aldı, kim kazandı? MasterChef ikinci çeyrek finalist kim oldu?

MasterChef'te ilk önlüğü kim aldı? 3 Ocak MasterChef Türkiye'de ilk çeyrek finalist kim oldu?