MasterChef Türkiye'de potaya kim girdi, elemeye kimler kaldı? MasterChef'te son dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef yarışma programında nefes kesen bir mücadele yaşandı. TV8 ekranlarında büyük ilgiyle izlenen MasterChef Türkiye'de karşı karşıya gelen kırmızı takım ile mavi takım arasından haftanın 3 eleme adayı belirlendi. Peki MasterChef Türkiye'de bu hafta eleme potasına kimler girdi, son dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef Türkiye'de potaya giren son yarışmacı ile birlikte haftanın eleme adayları belli oldu. 19 Aralık Pazar akşamı MasterChef'te yeni bir eleme heyecanı yaşanacak. Eleme potasına giren 3 isim arasından biri hayallerine veda edecek. Peki MasterChef'te potaya kim girdi, elemeye kimler kaldı? Son dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye 2021'de 17. haftanın dokunulmazlık ve bireysel dokunulmazlık oyunları sonrası 3 eleme adayı belirlendi. Peki MasterChef'ten kim elenecek? İşte 19 Aralık Pazar akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölümün tanıtımı...

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de on yedinci haftanın son dokunulmazlık oyunu Düzce'de yapıldı. Beş çeşit yemek, verilen sürede en iyi şekilde yapılmaya çalışıldı. Yapılan yemekler, yedi konuğa ikram edildi. Tadım sonrasında misafirlerin verdiği oylar stüdyoda sayıldı. Verilen 35 oy sonrasında Mavi takım, 20-15 skorla son dokunulmazlık oyununu kazandı.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN SON BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım yarışmacılar, bireysel dokunulmazlık oyunu mutfağa girdi. Siyah önlükleri ile şeflerin verdiği ürünlerle yaratıcı bir yemek yapmaya çalıştı. 40 dakikalık süre sonunda şeflerin tadımı ile gecenin en iyi yemeğini yapan Sergen, bireysel dokunulmazlığı kazandı. Böylece potadan kurtulup son yedi arasına girmeyi başardı.

MASTERCHEF'TE ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takımda Araz, bireysel dokunulmazlığı kazandı. Araz dışındaki üç yarışmacı için konseyde oylama yapıldı. Yarışmacıların kullandığı birer oy sonrasında en çok adı yazılan isim Mert oldu.

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takımda Hasan, bireysel dokunulmazlığı kazandı. Hasan ve Mert dışındaki iki yarışmacı için konseyde oylama yapıldı. Yarışmacıların kullandığı birer oy sonrasında en çok adı yazılan isim Araz oldu. Böylelikle haftanın 2. Eleme adayı Mavi takımda Araz olarak belirlendi.

Kırmızı takımda konseyde Eren, Tahsin ve Dilara için oylama yapıldı. Dört yarışmacının birer isim yazarak yaptığı oylamada ismi en çok yazılan Eren, haftanın üçüncü eleme adayı oldu.

1- Mert

2- Araz

3- Eren