TV8 MasterChef'te eleme adayı kim oldu? MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef Türkiye 2021 sezonunda bu hafta dokunulmazlık yarışında kazanan isim ile eleme adayı açıklandı. Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan yarışmacılar dokunulmazlık yarışında hünerlerini gösterdiler. Peki 28 Aralık MasterChe'te dokunulmazlığı kim kazandı, haftanın eleme adayı kim oldu?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Pazartesi günü oluşturulan kırmızı takım ile mavi takım arasında büyük bir mücadele daha yaşandı. Jüri üyeleri tarafından dokunulmazlığı kazanan isim ile elenen isim açıklandı. Peki MasterChef'te eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim aldı?

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye 2021'de 19. hafta heyecanı kaldığı yerden devam ediyor.

MasterChef'te dün akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Mavi takım ve Kırmızı takım, ilk takım oyununda verilen malzemeler ile üç çeşit yemek yapmaya çalıştı. Başlangıç yemeği için kök sebzeler, ana yemek için soğan-sarımsak-pırasa, tatlı için ise ceviz-badem-fındık verildi. Takımlar, dokunulmazlığı kazanmak için tüm hünerlerini sergiledi. Bu malzemelerin esas ürün olacağı üç yaratıcı yemek için 45 dakika süre verildi. Verilen sürenin sonunda şeflerin yapacağı tadım ile 1. dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi takım oldu.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım, ilk olarak bireysel dokunulmazlık oynadı. Şefler, oyunda çiğ pişirme tekniği ile yapılmış bir yaratıcı yemek yapılmasını istedi. Kırk dakikalık süre sonunda şefler, en beğendikleri tabağın Dilara'ya ait olduğunu söyledi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Dilara oldu. Oylamada ise Dilara'nın verdiği oy, potaya giren ismi belirledi. MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı Burcu oldu.

MASTERCHEF'TE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? -

MasterChef Türkiye'de yeni haftanın mücadele edecek takımları belli oldu. Bu akşam, 27 Aralık Pazartesi günü, MasterChef son bölümde on dokuzuncu haftanın kaptanları ve takımları oluşturuldu.

27 Aralık Pazartesi MasterChef yarışma programında kaptanlık yarışını Eren kazandı.

MASTERCHEF'TE TAKIMLAR NASIL OLUŞTU? - 27 ARALIK 2021

MasterChef'te sezonun son kaptanlık oyununda Mehmet şefin özel tarifi Beef Wellington yapılması istendi. Altı yarışmacı arasında bir saatlik süre sonunda en iyi yemeği yapan Eren, kaptanlık oyununu kazandı.

Mavi takım kaptanı olan Eren, Kırmızı takım kaptanı olarak Hasan'ı seçti. Hasan ve Eren, yarışmacı seçimi ile Mavi takım ve Kırmızı takım kadrolarını belirledi.

İki yarışmacının seçimleri ile oluşan bu haftanın takımları şu şekilde;

MAVİ TAKIM: Eren (Kaptan), Sergen, Tahsin

KIRMIZI TAKIM: Hasan (Kaptan), Burcu, Dilara