29 Kasım MasterChef'te eleme adayı kimler oldu? MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef 141. bölümü ile ekrana geldi. 29 Kasım Salı günü ekrana gelen TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?


MasterChef Türkiye'de 2022 sezonu heyecanı devam ediyor. 28 Kasım tarihinde belirlenen Mavi ve Kırmızı takım yarışmacılar için yeni bir hafta başlarken, MasterChef dokunulmazlık oyununda büyük bir mücadele yaşandı. Söz konusu yarışma sonrası haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Peki MasterChef'te eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?

MASTERCHEF'TE TAKIM OYUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te bu akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Takım oyununu KIRMIZI takım kazandı. MAVİ takımda bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Masterchef Türkiye'nin 29 Kasım Salı akşamı yayınlanan bölümünde kaybeden mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için mücadele etti.

Şefler yarışmacılardan istarvit ürünü ile tabak yapmalarını istedi. Yapılan değerlendirmelerin sonucunda dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Görkem oldu.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı olarak seçilen yarışmacı BURAK KAYA oldu.

HAFTANIN TAKIMLARI NASIL OLUŞTU?

MAVİ TAKIM: Ayaz (Kaptan), Metin, Görkem, Yağız, Burak Kaya

KIRMIZI TAKIM: Gamze (Kaptan), Kıvanç, Büşra, Tolga,