MasterChef şampiyonu ne kazanacak, büyük ödül ne? MasterChef Türkiye şampiyonluk ödülü ne kadar?

MasterChef şampiyonluk ödülü merak ediliyor. Ekranların en çok izlenen yemek yarışmasında finale kalan Eren ve Hasan arasında büyük mücadele bu akşam canlı yayınla seyirci karşısına çıkıyor. Peki, MasterChef Türkiye şampiyonluk ödülü ne kadar? MasterChef şampiyonu ne kazanacak, büyük ödül ne?

MasterChef'te şampiyonluk ödülü araştırılıyor. Kıran kıran mücadelenin yaşadığı programda Eren ve Hasan şampiyonluk ödülü için son kez izleyicilerin karşısına çıkacak. Ekran başındaki izleyiciler de MasterChef Türkiye şampiyonluk ödülü ne kadar? MasterChef şampiyonu ne kazanacak, büyük ödül ne? sorusunu soruyor.

MASTERCHEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUK ÖDÜLÜ NE KADAR?

Somer Şef şampiyonun ödülünü açıkladı. Somer Şef, "Bu akşamın kazananı yepyeni mükemmel bir otomobilin sahibi olacak" dedi.

MASTERCHEF'TE DÜN AKŞAM NELER YAŞANDI?

Yemekler için verilen sürenin bitiminde şefler, yarışmacılara on üzerinde puan verdi. Hasan ise 20 puanla ikinci oyuna geçmiş oldu. Yarışmacılar ikinci etapta yaratıcılık yaptı ve Eren yine birinciliğini sürdürdü.

Son tabak olan tatlı ile birlikte Eren 65, Hasan ise 59 puan aldı. Bu puanlar ile birlikte finalin ilk turunda kazanan isim Eren oldu.

Sezonun şampiyonu ise 14 Ocak Cuma günü yapılacak yemeklerle canlı yayında belli olacak. Cuma günü ise yarışmacılar, Türk mutfağı yaratıcı menü kapsamında üç yemek yapacak.