Masterchef Türkiye'nin eski yarışmacısı Tunahan Ak'tan Acun Ilıcalı'yı kızdıracak hamle

Geçtiğimiz haftalarda Masterchef Türkiye'ye veda eden sempatik yarışmacı Tunahan Ak, yaptığı son hareket ile gündem oldu. Ak, MasterChef Türkiye'nin kurgu olduğu iddiasında bulunulan bir paylaşımı beğendi.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda oturduğu TV8'de ekrana getirilen MasterChef Türkiye yarışması yarışmacıları ve programda yaşananlarla konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda programdan elenen Tunahan Ak'tan şaşırtan bir hamle geldi.

Sempatik tavırları ile programa damgasını vuran Tunahan Ak, Görkem Demiral ve Azize Polat'ın yarışmaya yeniden dahil olmasının ardından Masterchef Türkiye'nin kurgu olduğu iddiasında bulunulan bir paylaşımı beğendi.

TUNAHAN AK KİMDİR?

Masterchef Türkiye 2021'de yarışan Tunahan Ak, 19 yaşında. Aşçılık lisesi mezunu olan Tunahan Ak, Bolu'da 4 sene yatılı okuduğunu ve 1,5 senedir Kadıköy'de çikolata imalathanesinde çalıştığını söyledi.

Hayatında bir değişiklik olması adında yarışmaya katıldığını belirten Tunahan Ak, MasterChef Türkiye'ye katılmanın da iyi bir fırsat olduğunu söylemişti. Tunahan Ak, 19 Eylül'de yarışmaya veda etmişti.