MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşında? MasterChef ilk finalist Sergen Özen aslen nereli?

MasterChef yarışmacısı Sergen, ilk önlüğü giyeyerek çeyrek finale yükseldi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı MasterChef'te Sergen'nin mücadelesi ve azmi ile ilk finalist olmayı başardı. Peki MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Sergen Özen MasterChef başarısı ile sosyal medyanın gündeminde konuşulan isimler arasında. TV8 ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye'de ilk çeyrek final için önlüğü giymeyi başaran Sergen Özen'nin hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. İnternet aramalarında "Sergen Özen kimdir, kaç yaşında, nereli?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

MasterChef Sergen bu sene ceketi kazanan ilk yarışmacı oldu. MasterChef Sergen, 1996 doğumlu. Her fırsatta Tekirdağlı olduğunu vurgulayan Sergen'in bir köfteci dükkanı bulunuyor.

MASTERCHEF SERGEN ÖZEN KİMDİR?

Sergen Özen, 1996 doğumlu. Tekirdağ'dan yarışmaya dahil olan Sergen Özen, geçen sene de yarışmaya katılmış fakat eleme turunda yaşadığı unutkanlık nedeniyle yarışmaya veda etmişti.

Otelcilik lisesinden mezun olan Sergen Özen, genç yaşlardan bu yana aşçılık ile ilgileniyor. Köftecilik üzerine dükkanı olan yarışmacı, özellikle et yemeklerinde kendisine güveniyor.