MasterChef 2021 yarışmacısı Pelin kimdir, elendi mi? Pelin Zaman kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

MasterChef Pelin, bu haftaki eleme adayları arasında yer aldı. Her hafta büyük mücadelenin yaşandığı yemek yarışmasında bir isim hayallerine veda edecek. Peki, MasterChef 2021 yarışmacısı Pelin kimdir? Pelin Zaman kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim? Haberimizin içerisinden tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

MasterChef Pelin hakkında araştırmalar yapılıyor. Dün akşam ekrana gelecek olan bölümde MasterChef Pelin yarışmada bir hafta daha kalabilmek için büyük mücadele verdi. Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de heyecan her gün biraz daha artarken yarışmacıların hayatı ve kariyeri de merak konusu oluyor. MasterChef 2021 yarışmacısı Pelin kimdir? Pelin Zaman kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

MASTERCHEF PELİN KİMDİR?

MasterChef 2021 ana kadrosuna giren Pelin Zaman, 2 Mayıs 1988 tarihinde dünyaya geldi. Yarışmaya İstanbul'dan katılan MasterChef Pelin, hava limanında yolcu hizmetleri memurudur. İşletme mezunu olan yarışmacı iki sene açık öğretim okuyarak aşçılık eğitimi almıştır.

Bugüne kadar çok sayıda ülke gezen Pelin Zaman, hayatının bir döneminde Amerika'da yaşamıştır. Dünya mutfağına ilgisi olan yarışmacı güzel yemek yaptığını ve yemeklerini tadanların çok beğendiğini düşünüyor. İleride kendisine ait bir işyeri açmak istiyor.

Diksiyon eğitimi bulunan Pelin Zaman, şeflerin isteği üzerine birinci turda son çağrı anonsu yapmıştı.

MasterChef Pelin'in evli olup olmadığı bilinmemektedir.