Pınar Altuğ'un eşi kaç yaşında, kimdir? MasterChef konuğu Pınar Altuğ kimdir, kaç yaşında?

Pınar Altuğ, Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programına konuk olarak katıldı. Zaman zaman sosyal medya hesaplarında takipçileri ile sevdiği tarifleri de paylaşan Pınar Altuğ bu akşam kırmızı takım ile birlikte yemek yapacak. İzleyiciler Pınar Altuğ ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, MasterChef konuğu Pınar Altuğ kimdir, kaç yaşında? Pınar Altuğ'un eşi kaç yaşında, kimdir?

MasterChef konuğu Pınar Altuğ ile ilgili aramalar hız kazandı. Oyuncu, sunucu ve eski manken Pınar Altuğ, Saint Benoît Fransız Lisesi'nde okudu. Lisedeyken mankenlik yapmaya başladı. 1994 yılında Miss Turkey seçildi. Bu akşam Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'e konuk olarak katılan sevilen isim Pınar Altuğ'un hayatı araştırılıyor. Peki, MasterChef konuğu Pınar Altuğ kimdir, kaç yaşında? Pınar Altuğ'un eşi kaç yaşında, kimdir?

PINAR ALTUĞ KİMDİR, EŞİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Pınar Altuğ Atacan, 2 Eylül 1974 İstanbul doğumlu. Saint Benoît Fransız Lisesi'nde okudu. Lisedeyken mankenlik yapmaya başladı. 1994 yılında Miss Turkey seçilen Altuğ, 1997 senesinde girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünündeki eğitimini yarıda bıraktı.

KARİYERİ

1995 yılında televizyon hayatı başladı. 1995-1998 yılları arasında çeşitli magazin programlarında sunuculuk yaptı. 1999'da Pınar'ın Yemek Zevki adlı programı yapmaya başladı ve hemen ardından da mankenliğe veda etti.

2000 yılında Kurt Kapanı adlı dizide rol almaya başladı. Ardından Çocuklar Duymasın, Omuz Omuza, Davetsiz Misafir ve İlk Aşkım dizilerinde de rol aldı. 2003 yılında Pınar'ın Mutfağından adlı yemek kitabını çıkarttı. 2004 ile 2006 yılları arasında Türkiye'nin Yıldızları programını sundu. 2010'da ise Çocuklar Duymasın'ın yeni versiyonunda rol almıştır.

ÖZEL HAYATI

2000 yılında Umut Elçioğlu ile evlendi ve olaylı şekilde boşandı. 2008 yılından beri Yağmur Atacan ile evlidir. 27 Ocak 2009 tarihinde Su adını verdikleri kızları oldu.

PINAR ALTUĞ'UN EŞİ YAĞMUR ATACAN KİMDİR?

Yağmur Atacan (d. 19 Mayıs 1983, Gaziantep), Türk oyuncu ve müzisyen.

Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğu olan Yağmur Atacan, asker olan babasının tayinleri nedeniyle Gaziantep'te dünyaya geldi. Annesi diş hekimidir. İlkokulu Eskişehir'de okudu. Lise eğitimini Üsküdar Anadolu Lisesi'nde tamamladı.Yağmur Atacan, lise yıllarında ve 2002 yılında Canbaz isimli oyunda oynadığı "Bebeto" karakteriyle tiyatro sahnesinde yer aldı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümündeki eğitimini bıraktı. Okul hayatına sanatta yeterlilik eğitimi alarak devam etmektedir.

Ayrıca müzik yaşantısında profesyonel baterist olarak 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 yıllarında Arkhé ve Hi-Jack gruplarında bulundu. 2006 yılında TRT televizyonunda "Ben İstersem" adlı programın sunuculuğunu yaptı.

2007 yılının Eylül ayında Pınar Altuğ ile nişanlandılar ve 12 Nisan 2008'de evlendiler. 27 Ocak 2009 tarihinde eşi Pınar Altuğ ile Su adını verdikleri kızlarını kucaklarına aldılar. Ticaret hayatına atılmış ve tekne satmaktadır.