MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef'te takımlar nasıl oluştu?

MasterChef'te nefes kesen bir mücadele daha yaşandı. TV8 ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye'de haftanın kaptanları ve takımları belli oldu. Kırmızı ve mavi takımda yer alan isimler ile kaptanlık yarışında kazanan isim merak konusu oldu. İzleyicilerin araştırmış olduğu ''MasterChef 13 Aralık takımları nasıl oluştu? Kaptanlık yarışında kim kazandı? Detaylar haberimizde.

MasterChef yarışma programında bu haftaki kaptanlık oyunu sonrası kazanan isim açıklandı. Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan yarışmacılar hünerlerini gösterdi. Büyük bir mücadelenin yaşandıı MasterChef'te bu hafta kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu?

MasterChef Türkiye 2021'de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Yarışmacılar, yeni haftaya girilirken mavi takım kaptanı olmak için kıyasıya bir mücadele verdi.

13 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümde oynanan kaptanlık oyununda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna şeflerin kazananı belirlemek için yarışmacılardan istediği yemek güveç oldu.

DİLARA MAVİ TAKIM KAPTANI OLDU

Nefes kesen mücadele sonunda kazanan isim olan Burcu, mavi takım kaptanı oldu ve kırmızı takım kaptanı olarak Eren'i seçti. Devamında iki kaptanın seçimi ile takımlar oluşturuldu.

İşte haftanın takımları:

MAVİ TAKIM: Burcu, Araz, Hasan, Mert

KIRMIZI TAKIM: Eren, Sergen, Tahsin, Dilara