MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? 5 Aralık MasterChef'te takımlar nasıl oluştu?

MasterChef Türkiye yarışması yeni bir kaptanlık yarışı ile ekrana geldi. Mavi ve Kırmızı takım kaptanların belirlendiği MasterChef Türkiye'nin 5 Aralık tarihli son bölümünde yarışmacılar arasında kıya sıya bir mücadele yaşandı. Peki MasterChef 5 Aralık kaptanları kimler oldu, Mavi ve Kırmızı takımları nasıl oluştu?


TV8'in ekrana gelen MasterChef Türkiye'de 5 Aralık tarihli Mavi takım kaptanı belli oldu. Hemen ardından Kırmızı takım kaptanı seçildi. Haftanın takımları netleştikten sonra MasterChef Türkiye'de yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için heyecanlı bekleyiş başladı. Peki 5 Aralık MasterChef'te kaptanlık yarışını kim kazandı, takımlar nasıl oluştu?

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KAPTANLIK YARIŞINI KİM KAZANDI?

Metin ve Yağız 4 üründen oluşan kaptanlık düellosunda kozlarını paylaştı. Mücadelede en fazla puanı alan isim Yağız oldu.

Mavi Takım kaptanını belirlemek için Yağız ve Metin arasında oynanan kaptanlık düellosu sonrasında en fazla puan alan Yağız, mavi takım kaptanı oldu.

Kırmızı Takım kaptanı ise mavi takım kaptanı olmaya hak kazanan Yağız tarafından seçildi ve bu haftanın kırmızı takım kaptanı Büşra oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

MasterChef Türkiye'de haftanın takımları kaptanlık yarışı sonrası belli oldu.

MAVİ TAKIM

YAĞIZ (Kaptan)

METİN

KIVANÇ

TOLGA

KIRMIZI TAKIM

BÜŞRA (Kaptan)

GÖRKEM

BURAK KAYA

AYAZ

MASTERCHEF SON BÖLÜM KİM ELENDİ?

Masterchef'te son olarak elenen isim Gamze olmuştu.