MasterChef 'in eski yarışmacısı Emre Büber'den beklenmedik çıkış: Başarı lafla, mobingle olmaz

MasterChef Türkiye'nin sevilen isimlerinden Emre Büber, geçtiğimiz haftalarda yarışmaya veda etti. Emre Büber, bir takipçisinden gelen ''MasterChef'te şef gömleği sana yakışırdı'' yorumuna verdiği ''Başarı emekle olur. Lafla, mobingle değil. Bırakalım gömleklerini giyip hevesini alsınlar'' yanıtıyla dikkat çekti. Daha sonra yeni bir paylaşımda bulunan Büber, ''Beni yarışmadan soğutana gelsin'' diyerek göndermede bulundu. Büber'in kimi kast ettiği ise merak konusu oldu.

TV8'de ekrana getirilen Masterchef Türkiye'nin popüler isimlerinden olan Emre Büber, yarışmaya geçtiğimiz haftalarda veda etti. Emre Büber, programa veda etmesinin ardından YouTube kanalından yemek tariflerini paylaşmaya başladı. Büber, bir takipçisinin yorumu üzerine yarışma hakkında dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Bir sosyal medya kullanıcısının "Ah Emrem ah... Şuan MasterChef izliyorum biri ceket giyecek. İzlerken hüzünlendim biraz. Ne de çok yakışırdı üstüne adının olduğu şef gömleği" yorumuna Emre Büber, şu yanıtı verdi:

Sağ olsun benim dünya çapı başarılı restoranlarda çok güzel adımın olduğu önlüklerim oldu. Hem de bunları aşçılık okulu veya bir eğitimim olmadan aldım. Gurbet elde kendi başıma başardım. Başarı emekle olur lafla mobingle değil. Kimsenin önüne hiçbir zaman taş koymadım, koymam da. Bırakalım giysinler önlüklerini hevesini alsınlar bazıları"

Tepki alan Büber, Instagram'dan yeni bir paylaşımda bulunarak "Bu yorumuma çok tepki gösterildi. Ben orada isim belirtmedim ve yorumu yazarken de kimin önlük aldığını bilmiyordum. Üzerine alınanlar olduğu demek ki mobing uyguladıklarını düşünüyorlar. Beni yarışmadan soğutana gelsin" ifadelerini kullandı.