MasterChef Emre Büber'in parkinson hastası olduğu ortaya çıktı

Masterchef programının gözde yarışmacılarından olan Emre Büber'in elenmesinin ardından hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Parkinson hastası olduğu iddia edilen Emre Büber'in geçtiğimiz pazar akşamı eleme bölümünde şeflerin önüne bilerek eksik tabak çıkardığı konuşulmaya başlandı.

TV8 ekranlarının yakından takip edilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye 2021 bu sezonda da beğeniyle izleniyor. Geçtiğimiz pazar akşamı elenerek yarışmaya veda eden Emre Büber hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı.

İsmail Türüt'ün yeğeni Aşkın Dışkaya Rize'de çalıştığı inşaattan düşerek hayatını kaybetti

Finale kadar gitmesi beklenen Emre Büber'in hastalığı nedeniyle eleme gecesinde şeflerin önüne eksik malzemeli tabak çıkardığı magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı.

Bir sosyal medya fenomeni konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: "Belki biliyorsunuz, Emre'nin hastalığı var. Bu az bir rakam değil. Boyun ve geniz bölgesinden verdiği kilolara dikkat ederseniz görebilirsiniz. Emre'nin Konya çekimlerinde ailesinin yanına gittiğini ilk ben duyurdum bunun sebebi ise hastalığının tedavisi için ailesiyle görüşmesiydi. Çünkü her gün bu hastalıkla mücadele edip tedavi olacak. Arkadaşlar Emre'nin hastalığı Parkinson. Parkinson hastalığını belki biliyorsunuz; sinir hastalığıdır. El titremesi, konuşmada tutukluk, hızla kilo verme bunların belirtisidir."