MasterChef Dilara Başaran kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye Dilara Başaran kim, aslen nereli?

O Ses Türkiye yarışmasına katılan Dilara Başaran, MasterChef 2021 yarışmasında ana kadroda yer almaktadır. Yaptığı yemeklerle büyük ilgi gören MasterChef yarışmacısı Dilara Başaran, O Ses Türkiye performansı ile izleyicileri büyüledi. Peki MasterChef Dilara Başaran kimdir, kaç yaşında, nereli?

Dilara Başaran, MasterChef'te yaptığı yemeklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 26 Kasım 2021 tarihinde O Ses Türkiye yarışmasındaki peformansı ile izleyiciyi büyüleyen Dilara Başaran'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Dilara Başaran kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte o detaylar..

Masterchef ekibi O Ses Türkiye programında şarkı söylüyorlar. Dilara ise sesi ile dikkat çeken yarışmacılarar arasında yer aldı. MasterChef Dilara, bu hafta Mavi takım kaptanlığını kazandı. Masterchef ekibi O Ses Türkiye programına katıldı.

MASTERCHEF DİLARA BAŞARAN KİMDİR?

Masterchef Dilara, 1997 yılında doğdu. Liseyi Turizm Anadolu Lisesi'nde okuyan Dilara, ardından Turizm Otel İşletmeciliği bitirmiştir. 8 yıllık meslek hayatının 2 yılını Kuveyt'te geçiren MasterChef Dilara Başaran, iyi seviyede İngilizce bilmektedir.