MasterChef Azize kimdir, yarışmadan elendi mi? MasterChef Azize Polat kaç yaşında, nereli?

Azize Polat, MasterChef'te ikinci defa elenen isim oldu. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı yarışma programı MasterChef'te ana kadroya tekrar dönen Azize Polat, 21 Kasım tarihli son bölümde yaptığı hata yüzünden elenmek zorunda kaldı. Yarışmayı izleyenler internet aramalarında ''Azize Polat kimdir, kaç yaşında, nereli, MasterChef'ten neden elendi?'' sorusuna yanıt arıyor...

Azize Polat, MasterChef yarışma programında yine eleme potasına giren isimler arasında. Daha önce yarışmadan elenen Azize Polat, yapılan yeni bir sürpriz yarışma ile elenen isimler arasından MasterChef Türkiye ana kadrosuna geri dönen isim olmuştu. Fakat 21 Kasım tarihli MasterChef'te yarışmaya tekrar veda etmek zorunda kaldı. Peki Azize Polat kimdir, kaç yaşında, nereli?

AZİZE POLAT KİMDİR?

MasterChef Türkiye 2021 eleme turunda şeflerin karşısına çıkan Azize Polat, 35 yaşında bir ev hanımı. Aslen Adanalı olan MasterChef Azize, Adana da Yüreğir 75. Lisesinden mezun oldu.

3, 10, 14 yaşlarında üç çocuk annesi olan Azize Polat, iki kez başvurduğu MasterChef Türkiye yarışmasına üçüncü başvurusunda kabul edilmiştir. Yarışmaya gelebilmek için 30 kilo verdiğini ifade etmiştir.

Herhangi bir aşçılık eğitimi almamış olan Azize Polat, evlendiği zaman hiçbir şey bilmediğini, kendisine kimsenin bir şey göstermediğini, bu yüzden mutfağa dair ilgisi başladığını belirtmiştir.

FİNAL TURUNA NASIL KALMIŞTI?

Azize Polat, eleme turunda şeflere dana ciğerli içli köfteyi altında sarımsaklı süzme yoğurt, patates kızartması ve acı yağ ile servis etmiştir.

Şeflerin beğenisini kazanan Azize Polat, üç evet ile bir sonraki tura geçmişti.

Üçlü düello turunda Serter ve Fatma isimli yarışmacılar ile eşleşti.

Bu turda yarışmacılardan Erzurum mutfağına özgü kadayıf dolması hazırlamaları istendi.