Ecem Alıcı nereli, ne iş yapıyor? MasterChef Araz'ın eşi Ecem Alıcı kimdir, kaç yaşında?

Bu akşam MasterChef'te eğlenceli anlar yaşanacak. Takımlar yemeklerini yaptıktan sonra yarışmacıların yakınlar tadım yapacak. MasterChef Araz'ın eşi Ecem Alıcı'da tadım yapan misafirler arasında yer aldı. Peki, MasterChef Araz'ın eşi Ecem Alıcı kimdir, kaç yaşında? Ecem Alıcı nereli, ne iş yapıyor?

MasterChef Araz'ın eşi Ecem Alıcı, TV 8'in sevin yarışmasına misafir oluyor. Ekranların en çok izlenen yemek yarışmasında eğlenceli anlar kameraya yansıyor. Rekabet tüm hızıyla devam ederken programa tadım yapmak için yarışmacıların yakınları geliyor. Peki, MasterChef Araz'ın eşi Ecem Alıcı kimdir, kaç yaşında? Ecem Alıcı nereli, ne iş yapıyor?

ECEM ALICI KİMDİR?

Ecem Alıcı, 1 Ocak 1994 tarihinde doğmuştur. Smaçör pozisyonunda görev alan voleybolcudur. Aydın Büyükşehir Belediyespor takımında oynamaktadır. Smaç yüksekliği 3.10, blok yüksekliği ise 2.95 metredir.

Kariyeri

2011 Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan Yıldız Kız millî takımının da önemli bir parçasıydı. İki sezon TVF Spor Lisesi'nde smaçör olarak oynayan Ecem Alıcı, 2013-14 Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi sezonunda Çanakkale Belediyesi'nde forma giydikten sonra, 2015-16 Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi sezonunda Galatasaray'da görev yapmıştır.

2018-19 Sultanlar Ligi sezonunda Aydın BB'ye transfer olmuştur.

MasterChef Burcu'nun eşi İbrahim Önal kimdir? İbrahim Önal kaç yaşında, nereli?