1 Aralık MasterChef'te potaya kim girdi, eleme adayı kimler oldu? MasterChef'te kim kazandı, dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef 2021 nefes kesen yeni bölümleriyle TV8 ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. Jüri üyeleri Mehmet, Somer ve Danilo şeflerin beğenisine sunulan yemekler ile haftanın ilk eleme adayı ve dokunulmazlığı kazanan isim açıklandı. Söz konusu internet aramalarında ''1 Aralık MasterChef'te eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?'' sorusuna yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

MasterChef 2021 yarışma programında dün akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. 1 Aralık Çarşam akşamı MasterChef'te oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası kazanan isim ile haftanın eleme adayları belirlendi. Peki MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, haftanın eleme adayları kimler oldu?

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda menü, Kıbrıs mutfağından beş yemek idi. Humus çorbası, piruhi, şeftali kebabı, mücendra pilavı ve gullurikya tatlısı yapılacak yemeklerdi. Verilen süre bir saat idi. Bağlı olarak hareket eden yarışmacılar, çok zorlandı. Sürenin sonunda şefler kritik tadımı yaparak kazanan takımı belirledi. Beş yemekten dördünde başarılı olan Kırmızı takım, ikinci dokunulmazlığı kazandı ve skoru 2-0 yaptı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Bireysel dokunulmazlık oyununda buharda pişirme tekniği kullanarak yaratıcı bir yemek yapılması istendi. Verilen süre 40 dakika idi. Sergen, Hasan ve Araz, en kusursuz tabağı çıkarmak için uğraştı. Farklı malzemeler ile lezzetli yemekler yapan yarışmacılar arasından kazananı belirlerken şefler zorlandı. Bu üç isim arasında

MASTERCHEF 2021'DE HAFTANIN ELEME ADAYLARI

MasterChef'te bu hafta ilk dokunulmazlığı Kırmızı takım kazandı. Mavi takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununda ise kazanan Hasan oldu. 1. eleme adayı olarak Hasan'ın seçtiği isim Tahsin idi. Sonrasında yapılan oylamada potaya giren ikinci isim Burcu oldu ve 2. eleme adayı da belirlendi.

İkinci dokunulmazlık oyununda kazanan yine Kırmızı takım oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu Mavi takım üç kişi oynadığı için konsey oylamasına gerek kalmadı. Dokunulmazlığı kazanan Sergen olurken Araz ve Hasan, direkt potaya girdi.

1- Tahsin

2- Burcu

3- Araz

4- Hasan