Dün akşam MasterChef'te 14. önlüğü kim giydi, kim kazandı? 16 Ağustos MasterChef Türkiye'de ana kadroya kim girdi?

MasterChef Türkiye 2022 sezonunda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı MasterChef Türkiye'de bu sezon çok konuşulacak güçlü iddialı yarışmacılar yer alıyor. 16 Ağustos Salı günü jüri üyelerin karşısına çıkan yarışmacılar 14. önlüğü giymek için mücadele verdi. Günün sonunda en çok oyu alan bir isim ana kadroya girmeye hak kazandı. Peki MasterChef'te dün kim kazandı , ana kadroya kim girdi, 14. yarışmacı kim oldu?

MasterChef Türkiye'de ana kadroya giren yeni yarışmacı belirlendi. 14. önlüğü giymek için büyük bir mücadele veren yedek yarışmacılar arasından bir kişi ana kadroya girmeyi başardı. Peki MasterChef 14. önlüğü kim giydi, kim kazandı, ana kadroya kim girdi?

MASTERCHEF'TE 14. YARIŞMACI KİM OLDU?

MasterChef ana kadroya yükselen 14. Yarışmacı Dilan oldu. 3. Grup seçmelerinde ilk finalist Burak Kaya olmuştu. Burak Kaya ana kadronun 13. Yarışmacısı olmuştu. Dilan, ''Burak ile önlük totemine girdik. İlk ben onun önlüğünü bağladım. Bugün o benim önlüğümü bağladı. İkimiz de ana kadroya çıktık.'' dedi.

MASTERCHEF DİLAN KARATAŞ KİMDİR?

Masterchef'te ana kadroya giren yarışmacı Dilan Karataş 20 yaşında. Masterchef Dilan Karataş, aslen Malatyalı.

MasterChef Türkiye final turunda ana kadroya kimler girdi? MasterChef'te 13. önlüğün sahibi kim oldu?