12 Aralık MasterChef'te takımlar nasıl oluştu? MasterChef 12 Aralık bölümünde kaptan kim oldu?

MasterChef Türkiye'de 12 Aralık Pazartesi günü kaptanlık oyunu oynandı. Yayınlandığı ilk günden beri büyük heyecanla izlenen MasterChef Türkiye'de bu hafta bir hayli eğlenceli kaptanlık oyunu oynandı. Günün sonunda Mavi takım ve Kırmızı takım kaptanları belli olurken, haftanın takımları netleşti. Peki MasterChef'te 12 Aralık kaptanı kim oldu, takımlar nasıl oluştu?

MasterChef Türkiye'nin 12 Aralık bölümünde haftanın mavi takım kaptanı belli oldu. Haftanın ilk gününde ekrana gelen MasterChef yeni bölümünde yarışmacılar kaptanlık oyununu kazanabilmek için hünerlerini gösterdi ve şefler tadımın ardından kazanın isme karar verildi. İşte MasterChef Türkiye 2022'de kaptanlık oyununu kazanan yarışmacı ve Mavi Kırmızı takım listesi

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te kaptanlık oyunu için nefes kesen bir mücadele yaşandı. Jüri üyeleri yarışmacılardan, bir MasterChef klasiği Beef Wellington yapmalarını istedi. Günün sonunda kazanan isim Yağız oldu.

MAVİ VE KIRMIZI TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

Jüri değerlendirmeleri sonucunda kaptanlık oyununu kazanan yarışmacı mavi takım kaptanı Yağız oldu.

Kırmızı takım kaptanı ise Tolga oldu.

MASTERCHEF'TE TAKIMLAR NASIL OLDU?

MasterChef'te takımlar belli oldu. TV8 ekranların sevilen yarışma programı Masterchef'te kaptanlık oyunu ile berber takım kaptanları seçiliyor. Kaptanların belli olmasıyla beraber yeni takımlar oluşturuldu.

MAVİ TAKIM

Yağız - takım kaptanı

Metin

Kıvanç

Burak Kaya

KIRMIZI TAKIM

Tolga - takım kaptanı

Görkem

Ayaz

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye yarışmasında 11 Aralık Pazar günü yayınlanan bölümde hayallerine veda ederek elenen isim Büşra oldu...