2022 MasterChef'te 10. önlüğün sahibi kim oldu? MasterChef 11 Ağustos kim kazandı, ana kadroya kim girdi?

11 Ağustos TV8 ekranlarında yayına giren MasterChef Türkiye'nin 37. yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen MasterChef Türkiye'de ana kadro seçmeleri tüm heyecanıyla devam ediyor. Peki MasterChef 11 Ağustos kim kazandı, ana kadroya kim girdi,10. önlüğün sahibi kim oldu? İşte 10. önlüğün sahibini bulacağı bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümün tanıtımı...

2022 MasterChef Türkiye'de her geçen gün adrenalin git gide artmaya devam ediyor. 11 Ağustos 2022 tarihli ekrana gelen MasterChef yarışmasında yeni bir ismin daha ana kadroya eklendiği günün kazananı belli oldu. Peki MasterChef 11 Ağustos kim kazandı, ana kadroya kim girdi?

MASTERCHEF'TE 11 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ KİM KAZANDI?

Yeni sezonda yarışacak yarışmacılar bir bir açıklanıyor. 11 Ağustos tarihli kazanan isim belli oldu. MasterChef Türkiye'de son ana kadro yarışmacısı dün açıklanmıştı. Bilindiği üzere ana kadroya giren 9. önlüğün sahibi Tayfun olmuştu.

11 Ağustos Perşembe akşamında hamburger yarışında son üçe kalan isim Vural, Ege ve Yağız oldu.

Bu üçlü arasından Vural şefler tarafından üçüncü seçilirken, birinci olan ve 10. önlüğü giyen isim isim YAĞIZ oldu.

YAĞIZ KİMDİR?

22 yaşında olan Yağız Özçelik Düzce'den katıldı. Küçük yaştan itibaren aşçılığa heveslene Yağız hayallerini gerçekleştirmek istiyor.

MASTERCHEF 2022 ANA KADROYA KAÇ KİŞİ GEÇTİ?

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de bu yıl ilk 10 yarışmacı açıklandı. Yeni yarışmacıların belirleneceği yarışmada mücadele sürüyor.

İşte ana kadrodaki yarışmacılar:

Metin,

Gamze,

Onur,

Çağatay,

Şeyma,

Melih

Büşra,

Fatma

Tayfun

Yağız