Maske Kimsin Sen'de 'Burcu Özberk' krizi! İfşalanınca değiştirildi mi?

Fox TV'nin hafta sonları ekrana gelen yarışma programı Maske Kimsin'de Burcu Özberk iddiası yarışmaya damga vurdu. Dün akşam yeni bölümü yayınlanan Maske Kimsin Sen'de geyik olduğu düşünülen Burcu Özberk'in, video göndermesi ve karakterin sesinin geçen haftaya kıyasla bambaşka çıkması acaba ifşalanınca değiştirildi mi iddialarını gündeme getirdi.

Jüri koltuğunda Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un oturduğu, Tansel Ööngel'in sunucusu olduğu Maske Kimsin Sen'de Burcu Özberk krizi mi yaşanıyor?

PERFORMANSIYLA GÜNDEM OLDU

Dün akşam yayınlanan yeni bölümde geyik kostümlü ünlü isim de yarıştı. Yarışmanın ilk gününden bu yana sesiyle Burcu Özberk denilen geyiğin dün akşam sesinin çok daha faklı çıkması, acaba geyik ifşalanınca değiştirildi mi iddialarını gündeme getirdi.

VİDEO GÖNDERDİ

Burcu Özberk'in Aşk Mantık İntikam dizisindeki partneri İlhan Şen ile video göndermesi ve haftada bir repomuz var sadece diyerek kendisinin olmadığını söylemesiyse jüri tarafından, hedef şaşırtma şeklinde yorumlandı.

AYNA BİRAN DAMLA YILMAZ

Maske Kimsin Sen'in jürisi Alican Yücesoy'un eski eşi Kırmızı Oda'dan çıktı! Meğer o isimle evliymiş

Ayna kostümlü ünlü ise dün akşam elenen kişi oldu. Yarışmanın ilk bölümünden bu yana Biran Damla Yılmaz denilen o kişi gerçekten de Biran Damla Yılmaz çıktı.