Maske Kimsin Sen Tavus Kuş'unun altındaki ünlü kim, tahminler neler? Maske Kimsin Sen Tavus Kuşu kimdir?

Cumartesi ve pazar akşamları ekrana gelen yapım Maske Kimsin Sen, farklı formatı ile seyirciyi ekran başına topladı. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan yapımda Maske Kimsin Sen Tavus Kuşu maskesinin altındaki isim merak edildi. Peki, Maske Kimsin Sen Tavus Kuşu kimdir? Maske Kimsin Sen Tavus Kuş'unun altındaki ünlü kim, tahminler neler?

Maske Kimsin Sen Tavus Kuşu maskesinin altındaki ünlü isim araştırılıyor. Bu akşam 4. bölümü ile ekrana gelecek olan yapım izleyenlerden tam not aldı. Hem jüri hem de seyirciler Maske Kimsin Sen Tavus Kuşu kimdir? Maske Kimsin Sen Tavus Kuş'unun altındaki ünlü kim, tahminler neler? sorusuna yanıt arıyor.

MASKE KİMSİN SEN TAVUS KUŞU KİMDİR?

Maske Kimsin Sen Tavus Kuşu henüz belli olmadı. Performansı olukça beğenilen Tavuk Kuşu maskesini altındaki isim açıklanınca haberimize eklenecektir.

MASKE KİMSİN SEN TAVUS KUŞU TAHMİNLER NELER?

Tavus Kuşu maskesinin altında hangi ünlünün olduğu hakkında hem jüri üyeleri hem de izleyiciler bazı tahminlerde bulundu.

Tavus Kuşu maskesinin altındaki ismin Emre Altuğ, Bülent Çolak, Sarp Apak olduğu düşünülüyor.

MASKE KİMSİN SEN FORMATI NEDİR?

Yarışma programında; kendi alanlarında ünlü isimler farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor, jüri üyeleri, stüdyodaki ve ekran başındaki seyirciler yarışmacının kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar.

Maske Kimsin Sen Geyik kim? Maske Kimsin Sen Geyik maskesinin altındaki ünlü kim çıktı?

Maske Kimsin Sen Ördek kim? Maske Kimsin Sen Ördek'in altındaki hangi ünlü, tahminler neler?