Maske Kimsin Sen 5 Şubat hangi maske açıldı? Maske Kimsin Sen hangi maskeden kim çıktı?

9. bölümü ile ekranlara veda edecek program Maske Kimsin Sen'de bugün arabesk şarkılar seslendirilecek. Seyirciden en az oyu alan maske ise düşecek. İzleyiciler bu akşam hangi maskenin elendiğini ve hangi ünlünün çıktığını merak ediyor. Peki, Maske Kimsin Sen 5 Şubat hangi maske açıldı? Maske Kimsin Sen hangi maskeden kim çıktı?

Final yapmaya hazırlanan Maske Kimsin Sen bu akşam 8. bölümü ile ekrana geliyor. Tansel Öngel'in sunuculuğunu üstlendiği Maske Kimsin Sen'de jüri üyeleri arasında Alican Yücesoy, Eda Ece, Melis Sezen ve Doğu Demirkol yer alıyor. Bu akşam sergilenen performanslar sonrası hangi maskenin elendiği merak ediliyor. Peki, Maske Kimsin Sen 5 Şubat hangi maske açıldı? Maske Kimsin Sen hangi maskeden kim çıktı?

MASKE KİMSİN SEN 5 ŞUBAT KİM ELENDİ?

Maske Kimsin Sen 5 Şubat'ta Dinozor maskesinin altından Müge Boz çıktı.

Maske Kimsin Sen final mi yapacak? Maske Kimsin Sen ne zaman final yapacak?

MASKE KİMSİN SEN'DE KİM ELENMİŞTİ?

29 Ocak 2022 Cumartesi akşamı yayınlanan 'Maske Kimsin Sen?' programında ayna kostümünün ardındaki kişi, Biran Damla Yılmaz oldu.

Eda Ece, aynı dizide oynadığı rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'ı gördüğünde ağlamıştı.

MASKE KİMSİN SEN FORMATI NEDİR?

Başarılı oyuncu Tansel Öngel'in sunuculuğunu üstlendiği programın her bölümünde stüdyodaki ünlü isimler dedektiflik yaparak, maskelerin altında kimin olduğunu bulmaya çalışacaklar.

Ekranın sevilen isimleri Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy dedektiflik yapacaklar.

Gösterdiği performans ile stüdyodaki seyircilerden en az oyu alan yarışmacının maskesini çıkararak yarışmaya veda edeceği "Maske Kimsin Sen?", dünyada olduğu gibi Türkiye'de de fenomen olmaya hazırlanıyor.

Ancak program için 9. bölüm ile final kararı alındı.