Maske Kimsin Sen hangi ünlü çıktı? Maske Kimsin Sen 22 Ocak hangi maske açıldı?

Maske Kimsin Sen 22 Ocak'ta hangi maskenin eleneceği merak ediliyor. Büyük bir heyecanla takip edilen programda bu hafta dedektiflerden Eda Ece'yi duygulandıran bir ünlü maskesini açtı. İzleyiciler şimdiden ''Maske Kimsin Sen 22 Ocak hangi maske açıldı? Maske Kimsin Sen hangi ünlü çıktı?'' sorularının yanıtını araştırıyor...

Fox Tv ekranlarının yepyeni programı Maske Kimsin Sen'de dün akşam yeni bölüm ekrana geldi. Her yeni bölümde 1 maskenin açıklandığı programda yarışmacıların performansları da dikkat çekiyor. Performansı ile stüdyodaki seyircilerden en az oyu alan yarışmacı ise maskesini çıkararak eleniyor. Dedektifler ise her hafta yeni tahminlerde bulunuyor. Peki, Maske Kimsin Sen 22 Ocak hangi maske açıldı? Maske Kimsin Sen hangi ünlü çıktı?

MASKE KİMSİN SEN BUGÜN HANGİ MASKE AÇILDI?

22 Ocak tarihli Maske Kimsin Sen bölümünde Ayna maskesinin altındaki isim açıklandı. Ayna karakteri başarılı oyuncu Biran Damla Yılmaz çıktı. Dedektif Eda Ece ile Yasak Elma'dan rol arkadaşı olan Biran Damla Yılmaz'ın maskesinin çıkmasıyla herkes şoke oldu.

15 OCAK MASKE KİMSİN SEN KİM ELENMİŞTİ?

15 Ocak 2022 Cumartesi akşamı yayınlanan 'Maske Kimsin Sen?' programında Şövalye kostümünün ardındaki kişi, ünlü doktor Ender Saraç çıktı.

Geçen hafta yayınlanan bölümde Şövalye'nin hangi ünlü olduğu belli oldu. Alican Yücesoy, 1. bölümde Şövalye için Arda Türkmen; Eda Ece, 'Hakan Ural'; Melis Sezen ise Ender Saraç tahmininde bulunmuştu.

MASKE KİMSİN SEN FORMATI NEDİR?

Başarılı oyuncu Tansel Öngel'in sunuculuğunu üstlendiği programın her bölümünde stüdyodaki ünlü isimler dedektiflik yaparak, maskelerin altında kimin olduğunu bulmaya çalışacaklar.

Ekranın sevilen isimleri Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy dedektiflik yapacaklar.

Gösterdiği performans ile stüdyodaki seyircilerden en az oyu alan yarışmacının maskesini çıkararak yarışmaya veda edeceği "Maske Kimsin Sen?", dünyada olduğu gibi Türkiye'de de fenomen olmaya hazırlanıyor.