Sinem Akyol: İlk gün sete titreyerek gittim

İlk dizi projesi olan Maraşlı'da hayat verdiği Hilal karakteri ile beğeni toplayan Sinem Akyol, İrem Erbaş'ın YouTube kanalında sorularını yanıtladı. Maraşlı setine gittiği ilk gün oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Akyol, ''İlk gün sete titreyerek gittim. Kadroyu gördüm. Serhat Kılıç, Saygın Soysal, Alina Boz, Burak Deniz ve sayamadığım birçoğu daha. Ne yapacağım ben dedim. Kostüm provasında hiç konuşamadım. Herkes durumu fark edip 'konuşabilirsin' diye takılıyordu bana.'' şeklinde konuştu.

Alina Boz ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı Maraşlı dizisinde Hilal karakterini canlandırmış olan güzel oyuncu Sinem Akyol, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İrem Erbaş'ın YouTube programına konuk olan Akyol, Maraşlı dizisi setinin ilk gününde neler yaşadığını anlattı.

"SETE TİTREYEREK GİTTİM"

Sinem Akyol, "İlk işin olarak sayabiliriz Maraşlı'yı. Çok değerli isimlerle birlikte çalıştın. Neler hissettin?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"İlk gün sete titreyerek gittim. Kadroyu gördüm. Serhat Kılıç, Saygın Soysal, Alina Boz, Burak Deniz ve sayamadığım birçoğu daha. Ne yapacağım ben dedim. Kostüm provasında hiç konuşamadım. Herkes durumu fark edip 'konuşabilirsin' diye takılıyordu bana. Soru soruyorlardı öylece bakakalıyordum. Benim açılmama, sete adapte olmama herkes çok yardımcı oldu.

"BİZİM YAPTIĞIMIZ İŞTE EGO ÇOK OLUR"

Bizim yaptığımız işte ego çok olur ama ben çok tatlı bir sete denk geldim. Rejiden oyuncu kadrosuna kadar herkes birbirine çok destek oldu. Serhat Kılıç veya Saygın Soysal ortamda bir gerginlik hissederlerse hemen yumuşatıyor. Komedyenler aynı zamanda bu isimler. Seni rahatlatmak için her şeyi yapıyorlar."