Mahkum yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Mahkum 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mahkum 9. bölüm fragmanı yoğun olarak araştırılıyor. Bugün 8. yeni bölümün yayınlanmasının ardından izleyiciler Mahkum 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mahkum yeni bölüm fragmanı çıktı mı? sorusuna cevap arıyor. İşte konuya dair merak edilenler...

Mahkum 9. bölüm fragmanı ekran başındaki izleyicilerin yakından takip ettiği konulardan oldu. Bu akşam yeni bölümü ile yayınlanan dizi yine izleyicinin nefesini kesti. Peki, Mahkum 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mahkum yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

MAHKUM 9. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Mahkum 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman gelir gelmez haberimizin içerisinde yer alacaktır.

MAHKUM 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tüm riskleri göze alıp kızına kavuşan Fırat, yaralı halde köşeye sıkışmıştır. Barış ve Sasha'dan köşe bucak kaçarken, dönüm noktası olacak bir karar vermek zorunda kalır. Fırat'ın en büyük yoldaşı her zamanki gibi Cemre olacaktır.

Nazlı'yı kaybedince elindeki en büyük kozdan olan Barış, onu yeniden bulabilmek için tüm gücüyle harekete geçer. Bu köşe kapmaca oyununda, büyük bir hamle yapmaya karar verir. Fırat'a karşı olan mücadelesinin yanında, bir de Savaş'ın geçmişinden gelen gizemli adam eklenir. Kim bu adam? Savaş Yesari neyin peşindeydi?

Barış'ın başlattığı oyun sona doğru yaklaşır. Fırat Nazlı'yı koruyabilecek midir?