Mahkum 2. bölüm ne zaman? Mahkum yeni bölüm hangi gün?

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken yeni dizi Mahkum dün akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizi dün akşam FOX'un sevilen dizisi ''Evlilik Hakkında Her Şey''in yerine ekrana geldi. Peki, Mahkum 2. bölüm ne zaman? Mahkum yeni bölümler hangi günler?

MF Yapım imzalı yepyeni dizi Mahkum dün akşam ilk bölümü ile Fox Tv ekranlarında yayınlandı. "Innocent Defendant" dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelen "Mahkum"un afişinde başrollerden Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu boy gösteriyor. Dizi bu akşam koronavirüs nedeni ile ara veren "Evlilik Hakkında Her Şey"in yerine ekrana gelecek. Peki, Mahkum 2. bölüm ne zaman? Mahkum yeni bölümler hangi günler?

MAHKUM 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

FOX'un sevilen dizisi "Evlilik Hakkında Her Şey", sette görülen Covid-19 vakası nedeniyle önümüzdeki hafta yayınlanamayacak.

Mahkum konusu nedir, oyuncuları kimler? Mahkum hangi diziden uyarlama?

Bir haftalık aranın ardından dizi yine her salı izleyiciyle buluşmaya devam edecek ve 21 Aralık Salı yeni bölümüyle ekranda olacak.

FOX'un merakla beklenen yeni dizisi "Mahkum" ise 14 Aralık Salı ilk bölümüyle izleyiciyle buluşurken, 16 Aralık Perşembe ise ikinci bölümüyle kendi gününde ekrana gelecek, ardından her perşembe izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Evlilik Hakkında Her Şey neden yok? Evlilik Hakkında Her Şey günü mü değişti?