La Casa De Papel final sezonu ne zaman? La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım fragmanı burada!

Netflix üzerinden yayınlanan La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım geçtiğimiz haftalarda yayınlandı. Dünyanın dört bir yanında hayran kitlesine sahip olan La Casa De Papel'de dünyanın en büyük soygunu 5. sezon 2. kısım ile sona eriyor. Peki, La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım ne zaman? La Casa De Papel 5. sezon 2. kısımda neler olacak?

La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım fragmanı geçtiğimiz haftalarda izleyici ile buluştu. Netflix'te yayınlanan La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım ile final yapıyor. İzleyiciler "La Casa De Papel final sezonu ne zaman? La Casa De Papel finali kaç bölüm?" sorularının yanıtını araştırıyor...

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON 2. KISIM NE ZAMAN?

La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım ile birlikte son 5 bölüm, 3 Aralık 2021 tarihinde yayınlanacak.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI


LA CASA DE PAPEL 5. SEZON 2. KISIMDA NELER OLACAK?

Dizinin final bölümlerinde güç bir duruma düşen Profesör, altınları ve daha da önemlisi ekibini bankadan çıkarmak için zamanla yarışırken son derece büyük riskler almak zorundadır.

Bu sezonda, Profesör (Alvaro Morte), "Son birkaç saat içinde çok önemli insanları kaybettim ve bu soygun için başka kimsenin ölmesine izin vermeyeceğim." der ve ekibi rahatlatır. Tokyo'nun (Ursula Corbero) ölümünün ardından düşman, İspanya Merkez Bankası'nın içindeki ekip için her zamankinden daha tehlikelidir.