Kuruluş Osman'ın Gonca Hatun'u Emel Dede kim diziden ayrılıyor mu? Oyuncu Emel Dede kaç yaşında, nereli, hangi projelerde yer aldı?

Emel Dede, Kuruluş Osman dizisindeki Gonca Hatun karakteri ile merak edilen isimler arasında. Bir çok dizi projesinde yer alan oyuncu Emel Dede, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile Kuruluş Osman dizisinden ayrılacağı sinyalini verdi. Söz konusu paylaşım ile birlikte diziyi izleyenler tarafından ''Kuruluş Osman'ın Gonca Hatun'u Emel Dede kim diziden ayrılıyor mu?'' sorularına yanıt aradı.

Atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'da yeni bir ayrılık daha yaşanacak. Oyuncu Emel Dede, Gonca Hatun karakterine hayat verdiği Kuruluş Osman'dan ayrılacağı sinyalini sosyal medya üzerinden duyurdu. Peki Kuruluş Osman'ın Gonca Hatun'u Emel Dede kim diziden ayrılıyor mu? Oyuncu Emel Dede kaç yaşında, nereli, hangi projelerde yer aldı?

GONCA HATUN DİZİDEN AYRILDI MI?

ATV ekranlarının en çok izlenen dizisi Kuruluş Osman'da yeni bir ayrılık gündeme geldi. Son bölümde yaralandığı görülen Gonca Hatun kadrodan çıkıyor. Dizinin Gonca Hatun'u Emel Dede, sosyal medyadan açıklamada bulunarak, ''Bu Çarşamba Gonca için Son Kez...KuruluşOsman Vedalaşmak üzere...'' ifadelerini kullandı.

EMEL DEDE KİMDİR?

Emel Dede, 5 Mayıs 1989 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi alan Emel Dede; ilk oyunculuk deneyimini 2010 yılında rol aldığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile yaşamış; Sevda Kuşun Kanadında, Seddülbahir 32 Saat, Alın Yazım, Aşkın Bedeli, Emanet, İsimsizler, Çukur ve Kuzgun dizilerinde rol almıştır.

Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Gonca karakterine hayat veren Emel Dede, 1.72 metre boyunda, 52 kilo ve Başak burcudur.

DİZİLERİ

2019 – Kuruluş Osman (Gonca) (TV Dizisi)

2019 – Kuzgun (Meryem'in Gençliği) (TV Dizisi)

2017-2018 – Çukur (Aylin) (TV Dizisi)

2017 – İsimsizler (Berfin) (TV Dizisi)

2016 – Sevda Kuşun Kanadında (Leyla) (TV Dizisi)

2015 – Seddülbahir 32 Saat (Cemile) (TV Dizisi)

2014-2015 – Alın Yazım (TV Dizisi)

2014 – Emanet (TV Dizisi)

2013 – Aşkın Bedeli (TV Dizisi)

2010 – Öyle Bir Geçer Zaman ki (TV Dizisi)