Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer paylaştı, görenler hayranlığını gizleyemedi... İlk yorum Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan geldi

ATV'de ekrana getirilen başrollerinde Burak Özçivit'in rol aldığı Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Bala Hatun karakteri ile yıldızı parlayan Özge Törer, sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Özge Törer'in binlerce beğeni alan paylaşımına ilk yorum Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan geldi.

Kuruluş Osman dizisinde rol almasının ardından popüler olan ve Bala Hatun karakteri ile büyük beğeni toplayan Özge Törer, oyunculuğuyla dikkat çekiyor.

Özge Törer, oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya devam ediyor.

Kuruluş Osman dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Özge Törer, geçtiğimiz gün yeni paylaşım için kamera karşısına geçti. Instagram hesabından 827 bin takipçisi olan Törer, doğal hali ile büyük beğeni topladı. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Yeşim Ceren Bozoğlu, "Nasıl güzelsin nasıll" yorumunda bulundu. İşte Özge Törer'in beğeni toplayan paylaşımı;