Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer itiraf etti! Oyuncu olmasaymış meğer bu mesleği yapmak istermiş

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer, hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Merak edilenlerini ilk kez anlatan Özge Törer, oyuncu olmasaydı yapmak istediği mesleği açıkladı. Törer, ''İç mimar olmak isterdim'' dedi.

Güzelliğinin yanı sıra başarılı oyunculuk performansıyla da adından söz ettiren Özge Törer, şimdilerde ATV'de ekrana getirilen Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun karakterine hayat veriyor.

Özge Törer, Bozdağ Film Youtube kanalı için dizinin hayranlarından gelen soruları yanıtladı. İzleyenler tarafından kısa sürede benimsenen güzel oyuncu hakkında bilinmeyenleri anlattı.

"Oyunculuk hikayesi nasıl başladı? Kendinde bu özelliği nasıl keşfetti?" sorusuna yanıt veren Özge Törer, şu yanıtı verdi:

"Oyunculuk hikayem ortaokulda başladı. Ardından zamanla bunu hobi olarak değerlendirdim. Lise sonuna kadar tiyatro oyunları yaptım, eğitimler aldım. Çünkü kendimi çok iyi hissettiriyordu ama asla meslek olarak bakmıyordum. Sonra üniversite sınavları geldi çattı ve kendime 'Ne olacaksın sen?' diye sordum. 'Madem oyunculuğu seviyorum, ben oyuncu olmak istiyorum' dedim. İlk girdiğim sınavda okulu kazandım. Ondan sonra özgüven de geldi. O gün bugündür peşini bırakmıyorum. Hala oldum demiyorum."

Kanunsuz Topraklar izleyicisine kötü haber

"İÇ MİMAR OLMAK İSTERDİM"

Oyuncu olmasaydı hangi mesleği yapmak istediği sorulan Özge Törer, "İç mimar olmak isterdim" dedi.

Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş partneri Cansu Dere'yi yere göğe sığdıramadı: Çok başarılı bir kadın oyuncu