Kuruluş Osman dizisi 70. yeni bölüm 2. fragmanı yayında! Kuruluş Osman 70. bölümde bu hafta neler olacak?

Kuruluş Osman dizisi 70. yeni bölüm 2. fragmanı yayına girdi. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Kuruluş Osman 70. bölüm fragmanında aksiyon dozu yüksek sahneler yaşandı ve izleyiciden tam not aldı. Nefes kesen sahneleriyle izleyenleri ekrana kiltileyen ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 70. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Kuruluş Osman dizisi 70. yeni bölüm ile bu hafta kaldığı yerden devam edecek. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Kuruluş Osman 70. yeni bölüm 2. fragmanı ATV izleyicisiyle buluştu. Tarihi konuları ve renkli karakterleriyle ekrana gelecek olan Kuruluş Osman dizisi 70. bölümü ile bu haftaya damga vuran yapımlar arasında yer alması bekleniyor.

Burak Özçivit'in başrolünü paylaştığı Kuruluş Osman dizisi 70. bölümü ile 10 Kasım Çarşamba akşamı Atv'de.

KURULUŞ OSMAN 70. BÖLÜM 2. FRAGMANI


KURULUŞ OSMAN DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Osman Bey'e karşı tek şanslarının güçlerini birleştirmek olduğunu gören tekfurlar Nikola, Kosses ve Rogatus artık aynı masada dost olarak oturmaktadır. Osman Bey'i toplantılarına davet eden tekfurları büyük bir sürpriz beklemektedir.

İstihbarat toplamak üzere Harmankaya Kalesi'ne gidip Mari Kosses'le buluşan Malhun Hatun, Şam'dan bölgeye gelecek büyük bir kervanın haberini alır.

Osman Bey bu istihbaratı avantajına çevirip tekfurlara darbe indirmek için zekice bir plan kurar. Malhun Hatun, savaşa dahil olmak istediğini Osman Bey'e söyler.

Papaz Gregor'un Hıristiyan halka buluşmasından rahatsız olan tekfurlar, Osman Bey'in bölgedeki etkisini artırmak için yaptığı hamlelerin önüne geçebilmek için yeni kararlar alır.