Kuruluş Osman 84. bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölümde neler oldu? Atv ile Kuruluş Osman izle

Kuruluş Osman 84. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Yayınlandığı günden bu yana birçok takipçisi bulanan dizi her çarşamba ATV'de ekrana geliyor. Kuruluş Osman 84. bölümde Osman Bey Geyhatu'yu yakalamak mücadele verir ve cendereden sıyrılır...

Kuruluş Osman 84. bölümü dün akşam yayınlandı. ATV'nin fenomen dizisinde her hafta etkileyici sahneler izleyicilerle buluşuyor. Kuruluş Osman 84. bölümde Osman'dan hıncını almak isteyen Vezir Alemşah, ona olan hıncını hatunlardan çıkarmaya başlar...

KURULUŞ OSMAN 84. BÖLÜM İZLE

KURULUŞ OSMAN 84. BÖLÜM ÖZETİ

Osman Bey Geyhatu'yu gafil avlamışken birden karşısında Vezir Alemşah'ı bulur. Büyük bir cenderenin içindedirler. Osman Bey Geyhatu'yu yakalamak için cendereden sıyrılır.

Geyhatu'nun izini sürmeye başlar. Fakat geride kalan alplar yaralı halde Vezir Alemşah'a esir düşerler? Alplar'ın akıbeti ne olacaktır?

Bala Hatun'un doğum sancıları başlamıştır. Kayı Obasında Bala'nın doğum telaşı varken Vezir Alemşah obaya yıldırım gibi düşer. Vezir Alemşah Osman'a olan hıncını hatunlarından çıkarmaya kararlıdır. Hatunları yargılayacaktır.

Onları tutuklatıp Söğüt'e doğru yola çıkar. Bala'nın sancıları dinmemektedir. Hatunlar düştükleri zor durumdan nasıl kurtulacaktır?

Geyhatu ağır yarasına rağmen ustaca saklanmayı başarır. Fakat Osman'ın daima bir planı vardır. Osman Bey Geyhatu'yu nasıl yakalayacaktır?

Bir yandan Geyhatu'ya hesap sormak için uğraş veren Osman Bey Bala Hatun'un haberini alır.

Osman Bey Bala Hatun'u görebilecek midir?