Kulüp dizisinin Rachel'i ve Matilda'sı aslında kim? Gerçeği Fatih Ürek açıkladı

Netflix'in 2021'e damga vuran dizisi Kulüp'te yer alan Rachel karakterinin gerçek olduğu ortaya çıktı. Rachel karakterinin, Bülent Ersoy'u yıllarca sahneye hazırlayan Aysel adlı kişi, annesi Matilda'nın da Zei Müren'i sahneye çıkaran kişi olduğu öğrenildi.

Başrollerinde Gökçe Bahadır ile Salih Bademci'nin yer aldığı Kulüp dizisiyle ilgili gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Daha önce Bademci'nin Zeki Müren'i canlandırdığı belirtilmişti. Hikayenin gerçek olduğu ortaya çıktı.

MATİLDA VE RACHEL GERÇEK

2. Sayfa programına konuk olan Fatih Ürek, dizide Rachel olarak bilinen karakterin adının aslında Aysel olduğunu ve kendisini tanıdığını söyledi. Bülent Ersoy'u yıllarca sahneye hazırlayan kişinin o olduğunu söyleyen Ürek, annesi Matilda Hanım'ın da gerçekten var olduğunu söyledi.

Bahadır'ın oynadığı karakterin gerçekten Matilda adını taşıdığını ve Zeki Müren'i tıpkı dizide olduğu gibi sahneye hazırlayan kişi olduğunu belirten Ürek, dizinin senaryosunu yazan kişinin de Aysel (Rachel) ile İsmet'in kızları olduğunu söyledi.