Kocaeli Valiliği son dakika 1 Aralık okullar tatil mi oldu? Kocaeli'de yarın okullar tatil mi?

Kocaeli'de okulların tatil olup olmayacağı yönünde Valilik'ten beklenen açıklama geldi. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre şiddetli yağış ve lodos Kocaeli'de yarında devam edeceği yönünde. Okula gidecek öğrencilerin internet aramalarında yoğun bir şekilde araştırdığı ''Kocaeli'de okullar tatil mi?'' sorusuna beklenen açıklama geldi.

Okullar'daki eğitim ile ilgili Kocaeli'de yaşanan olumsuz hava durumu şartları nedeniyle tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyordu. Lodos ve şiddetli fırtına nedeniyle Türkiye'de yaşanan olumsuz durumlar Kocaeli'de de etkisini gösterdi. Okullar'da eğitim gören öğrencilerin yakından takip ettiği tatil sürecine ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı ve Valilik'ten son dakika açıklaması bekleniyordu. Konu ile ilgili beklenen açıklama geldi. Peki Kocaeli'de yarın okullar tatil mi?

KOCAELİ'DE OKULLAR TATİL Mİ?

1 Aralık için henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kocaeli Valiliği, dün akşam saatlerinden bu yana etkili olan şiddetli lodos sebebiyle yarın okullarda eğitime ara verildiğini açıkladı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yaptığı açıklamada "Olumsuz hava koşulları ve lodos nedeniyle İlimiz genelinde, eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel izinli sayılacaktır." ifadelerini kullandı.