Kobra Murat, Güldür Güldür Show'a konuk oluyor! Kobra Murat kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kobra Murat'ın konuk olduğu Güldür Güldür Show, 'Yılbaşı Özel' bölümü izleyenleri ekrana kilitledi. Birbirinden özel konukları ile dikkat çeken Güldür Güldür Show'un sürpriz konuğu Kobra Murat'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. İnternet aramalarında ''Kobra Murat kimdir, kaç yaşında, nereli?'' sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Kobra Murat, ekranların sevilen programı Güldür Güldür Show'a konuk oldu. Eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show'da 2022 yılbaşı özel bölümünde ünlü konuklar arasında yer alan Kobra Murat'ın hayatı ve kariyeri programı izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Kobra Murat kimdir, kaç yaşında, nereli?

Güldür Güldür Show yılbaşı akşamı herkesi ekran başına kilitleyecek çok eğlenceli, çok renkli ve sımsıcak özel bir bölümle ekranlara geliyor! Birbirinden özel konukların performanslarıyla da göz dolduracağı bölümde sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor. Güldür Güldür ekibi hem en sevilen fenomen karakterleri hem de bu akşama özel hazırladıkları performanslar ile izleyiciyi mest etmeye hazırlanıyor.

Güldür Güldür ekibi sımsıcak bir yılbaşı akşamı programı hazırladı, geceye damga vuracak performanslar seyirciyi hem eğlenceli hem de duygusal bir akşama davet ediyor.

KOBRA MURAT KİMDİR?

Kobra Murat takma adıyla bilinen Murat Divandiler aslında İstanbul Balat'ta yaşayan bir terzi. Kobra Murat, babasının, dedesinin, büyük büyükdedesinin doğduğu bu mahallede sürdürüyor hayatını. Kendi çevresinde çok ünlü bir terzi. Kobra Murat, 26 yıl önce konfeksiyonda tanıştığı Emine ile evlendi. Oğulları Doğuş ve Yiğithan'dan sonra, mutlaka bir kız çocuk sahibi olmak istediler. Altı yıl sonra dilekleri yerine geldi, 30 Temmuz 2007'de Sergül dünyaya geldi.

Kobra Murat, Roman düğünlerinin aranan modacısı olmasının yanı sıra performanslar sergilediği şarkıcılığı ile biliniyor.

Roman Show adlı bir albümü bulunan Kobra Murat Çukur dizisinde de kullanılan Geliyor Havalı Geliyor adlı şarkıyı Cansever ile birlikte seslendirdi. Albümdeki şarkılar arasında ise Yakadan Paçaya Kalite, Ye Paranı, Köftemiz, Kim Bizi Çekemiyorsa ve Oh Canıma Değsin gibi şarkılar yer alıyor.