Kızılcık Şerbeti izleyiciyi sonunda çileden çıkardı! ''Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu var''

Show TV'nin iddialı yapımları arasında gösterilen Kızılcık Şerbeti, en büyük rakibi Yalı Çapkını ile büyük mücadele halinde. Cuma akşamları ekran başına kilitleyen yapım senaryosu ile ara sıra tepki topluyor. Yayımlanan son bölümleri ile olay olan dizi de gerçekleşen olaylar artık seyirciyi çilden çıkardı. Bir türlü suların durulmadığı yapımda şok üstüne şok yaşandı...

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan dizi Kızılcık Şerbeti cuma akşamları Show TV'de izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Melis Civelek'in senaryosunu kaleme aldığı yapımda Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Barış Kılıç gibi isimler oyunculuklarıyla izleyicileri ekrana kilitliyor.

KIZILCIK ŞERBETİ'NDE OLAYLARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR!

Show TV'nin ünlü yapımları arasında bulunan dizi Kızılcık Şerbeti, yaşanan olayları ile her hafta izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Dizi de gerçekleşen bazı olaylar izleyiciyi çileden çıkarıyor. Yayımlanan son iki bölümde gerçekler seyircide şok etkisi yarattı.

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Barış Kılıç ve Müjde Uzman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda bulunduğu yapımda yeni bölümler iple çekiliyor.

Doğa ve Fatih arasında yaşanan olaylar iki aileyi karşı karşıya getirdi. Kıvılcım ve Ömer'in yer aldığı sahnede Ömer'in oğlu olarak bildiğimiz Mete karakterinin aslında onun amcası olduğu gerçeği izleyiciye sunuldu.

Bunun şokunu yaşayan izleyici ardından Ömer ve Leman'ın evliliklerinin sahte olduğunu sadece kağıt üzerinde evli olarak görüldüğü açıklandı. Aslında Leman'ın Ömer'in ölen ikiz kardeşinin eşi olduğu seyirciyi dumura uğrattı.

Gerçekleşen olayların ardından bazı sosyal medya kullanıcıları büyük tepkiler vererek, "Artık Kızılcık Şerbeti izlemiyorum. Bu saçmalıklar durana kadar gündemimde değilsiniz" ifadelerini kullandı.