Kıvanç Tatlıtuğ iddialarının ardından Azra Akın sessizliğini bozdu: Erkan Özerman'a dava açtım

2002 Dünya Güzeli Azra Akın, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Erkan Özerman'ın kendisi ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ortaya attığı iddiaların ardından sessizliğini bozdu. Azra Akın, Erkan Özerman'a dava açtığını açıkladı.

Azra Akın ve oğlu Demir, geçtiğimiz gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Muhabirler ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Azra Akın, "Demir ile alışverişe geldik. Bir şeyler alıp, çıkacağız. Okullar tatil ama biz tatile gitmeyeceğiz, İstanbul'da kalacağız." şeklinde konuştu.

Hadise 'Maske Kimse Sen'e katıldığı iddiası! Sosyal medya ikiye bölündü

Erkan Özerman'ın "Onun Kıvanç Tatlıtuğ'a attığı pislik ve iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı sokakta ben. Evinde hapsederdim, dışarı çıkamazdı. Öyle ahlaksızdı... Çocuğa neler yaptı? Sebebi de kıskançlık... O Amsterdam'da oturuyor. Oğlan Paris'te çalışıyor.

Telefon açıyor, 'Sen bu gece kimle yattın, kimle kalktın?' Başlıyor ağlamaya... Oğlan kalkıyor, trene binip, 2,5 saat yol gidiyor. Onun yüzünden defile kaçırdı. Onu elden kaçıracak diye Kıvanç'a atılan iftirayı burada anlatamam." iddialarına cevap veren Azra Akın, şunları söyledi:

"Gerekli olan davayı açtık biz. Bu yüzden bu konu hakkında konuşmayacağım. Dava açtım!"

Mehmet Dinçerler, Hadise ile eve girerken görüntülenmesine ateş püskürdü: Otoparkıma pusu kuruldu, bu haneye tecavüz